• پنجشنبه / ۷ فروردین ۱۳۹۹ / ۱۶:۵۴
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 99010703415
  • خبرنگار : 50177

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان خبر داد:

ارسال ۱۷۰۸ نمونه از بیماران مشکوک به کرونا به آزمایشگاه مرجع

ارسال ۱۷۰۸ نمونه از بیماران مشکوک به کرونا به آزمایشگاه مرجع

ایسنا/لرستان رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان گفت: ظرف ۲۴ ساعت گذشته تاکنون ۲۶ نفر به آمار مبتلایان به کرونا ویروس در استان اضافه شده است.

دکتر محمدرضا نیکبخت اظهار کرد: تاکنون ۱۷۰۸ نمونه از بیماران مشکوک به کرونا در لرستان به آزمایشگاه مرجع ارسال شده است.

وی اضافه کرد: از این تعداد نمونه ارسال شده به آزمایشگاه مرجع،  ۵۹۲ مورد مثبت و ۱۰۱۲  نمونه منفی اعلام شده است.

نیکبخت با بیان اینکه ظرف ۲۴ساعت گذشته تاکنون ۲۶ نفر به آمار مبتلایان  به کرونا ویروس در استان اضافه شده است، افزود: تا به امروز ۴۰ مورد فوت قطعی بر اثر بیماری کرونا در استان ثبت شده  است.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی لرستان بیان کرد: هم‌اکنون بیماران بستری در بیمارستان ۸۵  نفر،  ترخیص شده‌ها از بیمارستان ۹۶ نفر و  ۳۴۸ نفر از مبتلایان در منزل تحت مراقبت هستند.  

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha