۱۳۹۹-۰۱-۰۷ | ۲۱:۱۹
منبع: نمایندگی هرمزگان
موارد مثبت کرونا در هرمزگان به ۱۶۷ نفر رسید

موارد مثبت کرونا در هرمزگان به ۱۶۷ نفر رسید

هرمزگان (ایسنا) - رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان هرمزگان به تشریح آخرین جزئیات مقابله با کرونا پرداخت.

دکتر حسین فرشیدی امشب(هفتم فروردین ماه) در جمع خبرنگاران، افزود: ۱۰۹۲ از شروع خطر اپیدمی به عنوان بیمار حاد تنفسی بستری شده اند که از این تعداد ۹۷۸ نفر ترخیص شده اند و ۵۶ نفر همچنان بستری هستند.

وی با بیان اینکه از این تعداد نیز از ۷۰۴  نفر به دلیل مشکوک بودن به کرونا نمونه گیری شده است، اظهار کرد: از ۷۰۴ مورد مشکوک با مثبت شدن شش مورد جدید تا امروز جمع مبتلایان به ۱۶۷ نفر رسید.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه تاکنون ۱۴۹ نفر ترخیص، ۵ نفر بستری و ۱۳ نفر فوت شده اند، خاطرنشان کرد: تاکنون جواب آزمایش ۵۱۹  نمونه منفی اعلام شده است.

 فرشیدی در خصوص توزیع موارد مثبت اعلام شده نیز بیان کرد: توزیع موارد مثبت شهرستان های هرمزگان به تفکیک بندرعباس ۸۰، کیش ۳۵، قشم  ۱۹، پارسیان ۲، بستک  ۲، بندرلنگه ۷، حاجی آباد ۵، جاسک ۱، بندرخمیر ۲، رودان ۴ و میناب ۱۰ را شامل می شود.

انتهای پیام

آخرین اخبار استان ها