• پنجشنبه / ۷ فروردین ۱۳۹۹ / ۲۲:۳۲
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 99010703536
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

یک مسئول:

۷۱ درصد خانوارها در خراسان جنوبی غربالگری کرونا شده‌اند

۷۱ درصد خانوارها در خراسان جنوبی غربالگری کرونا شده‌اند

ایسنا/خراسان جنوبی رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند گفت: در طرح غربالگری تا کنون 175 هزار و 432 خانوار غربال شده‌اند که معادل 71 درصد کل خانوارهای استان است.

محمد دهقانی فیروزآبادی، امشب ۷ فروردین در جمع خبرنگاران اظهار کرد: اکنون 239 نفر در استان مبتلا به کرونا هستند که از این تعداد 173 نفر از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند، 44 نفر بستری‌اند و 22 نفر نیز فوت کرده‌اند.

وی بیان کرد: امروز ۱۴ مورد مثبت به تعداد بیماران کرونایی استان افزوده شد.

وی افزود: از ۷۱۵ آزمایشی که تاکنون گرفته شده، ۴۷۶ مورد منفی و ۲۳۹ مثبت تشخیص داده شد.

به گزارش ایسنا، رئیس دانشگاه علوم پزشکی بیرجند خاطرنشان کرد: اکنون 239 نفر در استان مبتلا به کرونا هستند که از این تعداد 173 نفر از بیمارستان‌ها ترخیص شده‌اند، 44 نفر بستری‌اند و 22 نفر نیز فوت کرده‌اند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha