• جمعه / ۸ فروردین ۱۳۹۹ / ۲۰:۱۰
  • دسته‌بندی: فوتبال، فوتسال
  • کد خبر: 99010803914
  • خبرنگار : 71536

ماجرای نظرسنجی بدون پایان و عجیب AFC و پیشتازی مجیدی

ماجرای نظرسنجی بدون پایان و عجیب AFC و پیشتازی مجیدی

نظرسنجی AFC از کاربران خود برای انتخاب اسطوره ایرانی لیگ قهرمانان تبدیل به یک معضل شده است و حواشی آن ادامه دارد.

به گزارش ایسنا، سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا از چندین روز قبل اقدام به برگزاری نظرسنجی برای تعیین اسطوره ایرانی لیگ قهرمانان آسیا کرد که در این بین فرهاد مجیدی و سیدجلال حسینی با اختلاف بسیار زیاد نسبت به رحمتی، حدادی‌فر و حاج‌صفی در صدرجدول قرار گرفتند.

این نظرسنجی طبق اعلام سایت AFC قرار بود ساعت ۱۲ به وقت مالزی تمام شود که در آخرین ساعات جلال حسینی توانست با حضور حدود ۵ میلیون و ۶۰۰ هزار نفر و کسی ۵۱ درصد آرا صدرنشین شود اما برخلاف اطلاعیه پایان نظرسنجی، همچنان امکان ثبت رای جدید وجود داشت.


درخلال امکان وجود آرای جدید، برخی پرسپولیسی‌ها از جمله برانکو به حسینی تیریک گفتمد اما نظرسنجی همچنان ادامه داشت تا اینکه مجیدی مجددا به صدر نظرسنجی بازگشت تا بعد از چندین ساعت از زمان اتمام قانونی نظرسنجی، AFC او را برنده این نظرسنجی با ۵۱ درصد اعلام کرد.


حتی با این اطلاعیه هم، نظرسنجی کماکان ادامه دارد و کابران می‌توانند آرای جدید را ثبت کنند و در نتایج دستکاری کنند.

در همین رابطه، اینستاگرام پرسپولیس مدعی شده که درباره اتفاقات اخیر در این نظرسنجی با بخش رسانه‌ای AFC مکاتبه کرده و آن‌ها اعلام کردند شخصی در حال دستکاری در نتایج نظرسنجی است. 


تاکنون بیش از شش میلیون رای در این نظرسنجی اینترنتی ثبت شده است که یک رکورد برای سایت کنفدراسیون فوتبال آسیا محسوب می‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha
avatar
۱۳۹۹-۰۱-۰۸ ۲۱:۰۶

سلام پرسپولیس‌ها فکر میکنن این لیگ برتر ایرانه.

avatar
۱۳۹۹-۰۱-۰۸ ۲۳:۱۷

سید جلال حسینی

avatar
۱۳۹۹-۰۱-۰۹ ۰۷:۳۴

دیگه آسیا باید کلاسش را نشان اروپا و دیگر قاره‌ها دهد. مگر میشه این افتضاح را دید و نخندید؟