• شنبه / ۹ فروردین ۱۳۹۹ / ۱۹:۵۴
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 99010904512
  • منبع : استانداری آذربایجان شرقی

استاندار:

طرح فاصله‌گذاری اجتماعی در آذربایجان شرقی به شکل خوبی در حال اجراست

طرح فاصله‌گذاری اجتماعی در آذربایجان شرقی به شکل خوبی در حال اجراست

ایسنا/آذربایجان شرقی استاندار آذربایجان شرقی از همراهی و همکاری همه سازمان‌ها و دستگاه‌ها در اجرای مصوبات ستاد مدیریت و مقابله با کرونا قدردانی کرد و گفت: طرح فاصله‌گذاری اجتماعی از روز گذشته در استان آغاز شده و به شکل خوبی در حال اجراست.

محمدرضا پورمحمدی در چهاردهمین جلسه ستاد استانی مدیریت و مقابله با کرونا، افزود: مردم همراهی خوبی در اجرای طرح فاصله‌گذاری اجتماعی داشته‌اند و تلاش می‌کنیم با رفع ایرادها و نواقص طرح، به اهداف مورد نظر دست یابیم.

وی با اشاره به پیش‌بینی سازمان بهداشت جهانی مبنی بر دوره پیک بیماری کرونا در 25 فروردین، گفت: تحقق این پیش‌بینی منوط به رعایت توصیه‌های بهداشتی و خودمراقبتی توسط مردم و اجرای طرح‌های پیشگیرانه و مقابله‌ای است؛ بنابراین از مردم استان می‌خواهیم که همچنان در خانه‌های خود بمانند تا جلوی انتشار ویروس کرونا گرفته شود.

وی هم‌چنین از اجرای طرح بسیج ملی مبارزه با کرونا در استان ابراز رضایت کرد و گفت: کار اصلی بعد از اجرای این طرح است که باید پشتیبانی مناسب از مراکز بهداشتی و درمانی انجام گیرد.
 
پورمحمدی افزود: سپاه و ارتش اقدامات خوبی برای ایجاد فضاهای درمانی و نقاهتگاه‌ها انجام داده‌اند و امیدواریم با کاهش موارد ابتلا به بیماری، نیازی به این فضاها نداشته باشیم.

وی بر تقویت اطلاع‌رسانی و آگاه‌سازی عمومی تأکید کرد و گفت: باید به صورت شفاف و صریح با مردم صحبت کنیم.

وی تأکید کرد: رسانه‌ها همکاری خوبی در این زمینه داشته‌اند، اما برخی اخبار غیرواقعی و شایعات نیز در فضای مجازی منتشر می‌شود که لازم است دستگاه‌های نظارتی و قضایی با توجه به شرایط حساس کنونی، با کسانی که قصد برهم زدن آرامش و امنیت جامعه را دارند برخورد کنند.
 
رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز نیز در این جلسه گزارشی از آخرین وضعیت بیماری کرونا در استان ارائه کرد و گفت: در حال حاضر روزانه از 120 نفر از افرادی که با علائم حاد تنفسی به بیمارستان‌های استان مراجعه می‌کنند تست کرونا گرفته می‌شود.
 
محمدحسین صومی افزود: شهرستان‌های سراب، شبستر، مرند، میانه، مراغه و تبریز بیشترین آمار مبتلایان به کرونا را نسبت به جمعیت در استان دارند.
 
فرماندهان سپاه، ارتش و نیروی انتظامی نیز در این جلسه گزارشی از آخرین وضعیت اجرای طرح فاصله‌گذاری اجتماعی، بسیج ملی مبارزه با کرونا، رزمایش دفاع بیولوژیک، ضدعفونی کردن فضاهای شهری، تأمین اقلام بهداشتی و ایجاد فضاهای درمانی و نقاهتگاه ارائه کردند.
 
به گزارش روابط عمومی استانداری آذربایجان شرقی، مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی نیز درخصوص اقدامات مربوط به اطلاع‌رسانی و آگاه‌سازی عمومی، فرماندار تبریز درخصوص آخرین وضعیت فعالیت صنوف و مراکز عمومی، شهردار تبریز درخصوص اقدامات شهرداری، رئیس شورای شهر تبریز درخصوص راهکارهای پیشگیری از شیوع بیشتر بیماری کرونا، رئیس جمعیت هلال احمر آذربایجان شرقی درخصوص اجرای طرح غربال‌گری سلامت در مبادی ورودی و مدیرکل امنیتی و انتظامی استانداری درخصوص مصوبات کمیته انتظامی و اجتماعی ستاد مقابله با کرونا به ارائه مطلب پرداختند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha