• یکشنبه / ۱۰ فروردین ۱۳۹۹ / ۱۵:۵۵
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 99011005044
  • منبع : سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی

تولید سالانه 23 هزار تن انواع صیفی جات گلخانه‌ای در منطقه آزاد ارس

تولید سالانه 23 هزار تن انواع صیفی جات گلخانه‌ای در منطقه آزاد ارس

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیر امور کشاورزی منطقه آزاد ارس گفت: سالانه بیش از 23 هزار تن انواع صیفی جات گلخانه‌ای در منطقه آزاد ارس تولید و روانه بازارهای داخلی و خارجی می‌شود.

محسن شیخلو افزود: در چندین نوبت به کشاورزان، باغداران و صاحبان گلخانه‌های محدوده ارس در خصوص موارد بهداشتی و پیشگیری از بیماری کرونا اطلاع رسانی انجام شده و ضمن نظارت مستمر بر این واحدها، از فعالان گلخانه‌ها خواسته شده تا عملیات ضدعفونی خطوط، سالن‌ها و ... به طور مستمر در دستور کارشان قرار دهند.

وی با بیان این‌که در گلخانه‌های ارس وضعیت نسبت به ویروس کرونا سفید بوده و تمامی گلخانه‌های ارس ضمن رعایت کامل نکات بهداشتی در حال فعالیت هستند، در خصوص شرکت ارس تارلا امیر گفت: این شرکت نیز عملیات اجرایی ساخت و ساز فاز دوم آن به طور موقت تا گذر از این ویروس متوقف شده است و کارگران آن که اغلب از شهرها و روستاهای دیگر بودند به مرخصی فرستاده شده است.

وی افزود: ضدعفونی کردن خطوط و محوطه و سالن‌های غذاخوری، سرویس‌های بهداشتی و همچنین سرویس ایاب ذهاب و تب سنجی در این گلخانه ها همه روزه انجام می‌شود و مدیریت مجموعه، امورات را شیفت بندی کرده تا از حداقل نیروها استفاده کند.

به گزارش روابط عمومی سازمان جهاد کشاورزی آذربایجان شرقی، شیخلو با اشاره به برنامه ریزی در این مدیریت برای کاهش مراجعات، تصریح کرد: سعی شده بیشتر امور به صورت غیر حضوری حل و فصل شود و در عین حال از جامعه کشاورزی و گلخانه دارن نیز خواسته شده از برگزاری جلسات بپرهیزند و تمامی کلاس‌های آموزشی ترویجی کشاوری که توسط این مدیریت برگزار می‌شد تا اطلاع ثانوی لغو شده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.