• دوشنبه / ۱۱ فروردین ۱۳۹۹ / ۱۴:۳۶
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 99011105528
  • خبرنگار : 50046

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان گلایه کرد:

عدم همکاری تعدادی از مردم خراسان شمالی در اجرای طرح غربالگری ویروس کرونا

عدم همکاری تعدادی از مردم خراسان شمالی در اجرای طرح غربالگری ویروس کرونا

ایسنا/خراسان شمالی رئیس دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی از عدم همکاری برخی از مردم استان در اجرای طرح غربالگری ویروس کرونا گلایه کرد.

دکتر سید احمد هاشمی در جلسه پیشگیری از شیوع ویروس کرونا که 11 فروردین ماه در محل استانداری برگزار شد، گفت: تاکنون این طرح در میان 65 درصد از جمعیت استان انجام شده است.

وی افزود: شهرستان های شیروان، بجنورد و آشخانه تعامل کمتری را برای اجرای این طرح در استان داشته اند.

هاشمی از مردم شهر و روستای این استان درخواست کرد تا به شماره تلفن مورد نظر پاسخ داده و اطلاعات لازم را در اختیار کارشناسان بهداشتی قرار دهند.

به گفته وی طرح غربالگری در بجنورد با میزان 50، در فاروج90، مانه و سملقان 76، جاجرم 70، گرمه 82، اسفراین 58 درصد انجام شده است.

این مقام مسئول با اشاره به اینکه در گذشته تعداد تب سنجی های انجام شده هفت هزار مورد بوده است، گفت: اکنون این میزان کاهش یافته و به عدد پنج هزار رسیده است.

به گفته وی موارد بستری شده نیز در استان به حالت ثابت رسیده و اکنون 140 تخت بیمارستانی در اختیار بیماران مبتلا به ویروس کرونا قرار گرفته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha