• سه‌شنبه / ۱۲ فروردین ۱۳۹۹ / ۱۷:۲۵
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 99011206221
  • منبع : فرماندهی انتظامی جمهوری اسلامی

برخورد جدی پلیس با مراجعان به تفرجگاه‌ها در روز طبیعت

برخورد جدی پلیس با مراجعان به تفرجگاه‌ها در روز طبیعت

رئیس پلیس راهنمایی و رانندگی نیروی انتظامی از برخورد جدی پلیس با مراجعان به تفرجگاه‌ها در روز طبیعت خبرداد.

به گزارش ایسنا سردار هادیانفر با اشاره به در پیش رو بودن روز طبیعت، با بیان اینکه همه ساله در روز طبیعت هموطنان با مراجعه به تفرجگاه‌ها، نسبت به گذراندن اوقات خود با خانواده اقدام می‌کنند، اظهارکرد: در سال جاری که روز طبیعت مصادف با همه‌گیری ویروس کرونا است، طبیعتاً این امکان به طور جد برای همه مخاطره‌آمیز شده است و برگزاری این رسم قطعاً موجب گسترش همه‌گیری خواهد شد.

وی افزود: نگرانی ما این است که عدم رعایت ملاحظات فاصله‌گذاری اجتماعی توسط تعداد معدودی از هموطنان، تلاش‌های کادر درمانی در بیمارستان‌ها و همراهی عموم مردم با پویش " # در- خانه – می مانیم" و خدمات و زحمات پلیس را بی‌ثمر کند و روز طبیعت تبدیل به روز تشدید همه‌گیری شود.

به گزارش پایگاه خبری پلیس، هادیانفر تصریح کرد: پلیس راهور در اجرای وظایف ذاتی خود با استفاده از اختیارات قانونی برای جلوگیری از تجمعات در تفرجگاه‌ها حداکثر تلاش خود را خواهد کرد و از خروج خودروهای پلاک بومی از شهر و ورود به شهرها با پلاک غیر بومی ممانعت و جریمه ۵۰۰ هزار تومانی و توقیف یک ماهه را اعمال خواهد کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha