• یکشنبه / ۱۷ فروردین ۱۳۹۹ / ۱۳:۳۱
  • دسته‌بندی: صنفی،فرهنگی‌ودانشجویی
  • کد خبر: 99011708733
  • منبع : باشگاه دانشجویان

آموزش نوآفرینی در روزهای قرنطینه

آموزش نوآفرینی در روزهای قرنطینه

اتحادیه انجمن‌های علمی دانشجویی مهندسی صنایع کشور، به منظور آموزش مهارت‌های مورد نیاز برای کارآفرینی و راه‌اندازی کسب و کار، کارگاه‌های آموزشی آنلاین با عنوان "نوآفرین شو" برگزار می‌کند.

به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، "هدف گذاری هوشمند"،"کشف ایده‌های طلایی برای کسب و کار"، چهل اصل TRIZ برای حل مسئله"، " کار تیمی"، "صفر تا صد راه اندازی استارتاپ"، "کشف نیاز واقعی بازار و اصول مصاحبه با مشتریان"، "هک رشد" و "بسنجیم تا موفق شویم (شاخص KPI)" از جمله سرفصل‌های سلسله وبینارهای "نو آفرین شو" است که با تدریس سیدعلیرضا شجاعی، مهدی غیبی، علی جاهدی، مصطفی پورعلی و حمید چرم‌فروشان ارائه می‌شود.

این کارگاه از ۲۱ فروردین تا ۶ اردیبهشت ۹۹ از ساعت ۱۹ به مدت ۸ جلسه ۲ ساعته برپا خواهد شد. 

علاقه‌مندان تا 20 فروردین فرصت دارند جهت ثبت‌نام و کسب اطلاعات بیشتر به آدرس http://roshdana.com/noafarinsho مراجعه کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha