• دوشنبه / ۱۸ فروردین ۱۳۹۹ / ۱۸:۴۴
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 99011809808
  • خبرنگار : 71402

معاون نخست‌وزیر لهستان کناره‌گیری کرد

معاون نخست‌وزیر لهستان کناره‌گیری کرد

معاون نخست‌وزیر لهستان امروز (دوشنبه) در اعتراض به برنامه حزب حاکم قانون و عدالت برای انتخابات ریاست جمهوری این کشور از سمتش استعفا داد.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری اسپوتنیک، اعضای حزب قانون و عدالت لهستان (PiS) به رهبری یاروسلاو کاچینسکی، نخست‌وزیر سابق این کشور، در تلاش برای تضمین اینکه انتخابات ریاست جمهوری ۱۰ مه با شیوع بیماری کووید۱۹ ناشی از ویروس کرونا دچار اختلال نمی‌شود، لایحه‌ای را تقدیم پارلمان کردند که رای‌گیری غیابی را مدنظر داشت.

یاروسلاو گووین، معاون نخست‌وزیر لهستان اما پیشنهاد داد تا انتخابات برای دو سال به تعویق بیفتد.

این مقام در جمع خبرنگاران در ساختمان پارلمان گفت: استعفا می‌دهم. همچنان قانونگذار باقی خواهم ماند و تاریخ انتخابات را تغییر می‌دهم.

به گفته یاروسلاو گووین، حزب حاکم بدون حضور ۱۸ قانونگذار حزب "توافق" او اکثریت را در پارلمان از دست می‌دهد. در همین حال، خبرنگار اسپوتنیک گزارش داد، مجلس سفلی پارلمان لهستان با پیشنهاد حزب حاکم برای برگزاری غیابی رای‌گیری مخالفت کرده است.  

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha