• دوشنبه / ۱۸ فروردین ۱۳۹۹ / ۲۲:۳۲
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 99011809878

مدیر منطقه چهارم عملیات آتش‌نشانی مشهد خبرداد:

سقوط مرگبار نگهبان ساختمان درحال احداث از ارتفاع 20 متری در مشهد

سقوط مرگبار نگهبان ساختمان درحال احداث از ارتفاع 20 متری در مشهد

ایسنا/خراسان رضوی مدیر منطقه چهارم عملیات آتش‌نشانی مشهد گفت: یک نگهبان جوان در پروژه ساختمانی در حال احداث درخیابان سرشور به دلیل سقوط از ارتفاع ۲۰ متری، فوت کرد.

سر آتش‌یار مجید فرهادی، اظهار کرد: در پی تماس تلفنی به سامانه ۱۲۵ مبنی بر سقوط نگهبان یک پروژه ساختمانی در حال احداث، ستاد فرماندهی بلافاصله گروه نجات و پشتیبانی ایستگاه‌های دو و ۳۲ را به محل حادثه در خیابان سرشور ۱۱ اعزام کرد.

وی ادامه داد: نجات‌گران آتش‌نشانی پس از حضور در محل، جوانی حدودا ۳۰ ساله را مشاهده کردند که به دلیل نامعلومی از طبقه ششم این پروژه به عمق منفی یک این ساختمان در حال احداث سقوط کرده است. او بر اثر شدت این حادثه، در دم فوت شده بود.

مدیر منطقه چهارم عملیات آتش‌نشانی مشهد، بیان کرد: سپس نیروهای امدادی، جسم بی‌جان این نگهبان را تحت نظارت پلیس از عمق طبقه منفی یک به سطح زمین منتقل کردند.

فرهادی افزود: نجات‌گران آتش‌نشانی، پس از تحویل پیکر این فرد به عوامل انتظامی حاضر در صحنه، به ماموریت خود پایان داده و به ایستگاه‌های خویش مراجعت کردند.

به گزارش روابط‌عمومی و امور فرهنگی سازمان آتش‌نشانی و خدمات ایمنی شهرداری مشهد، وی خاطرنشان کرد: شایان ذکر است که علت دقیق بروز این حادثه توسط پلیس در دست بررسی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha