• چهارشنبه / ۲۰ فروردین ۱۳۹۹ / ۱۳:۳۰
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 99012011203
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

جشن نیمه‌ شعبان در بناب به صورت مجازی برگزار می‌شود

جشن نیمه‌ شعبان در بناب به صورت مجازی برگزار می‌شود

ایسنا/آذربایجان شرقی معاون فرهنگی حوزه علمیه شهرستان بناب از برگزاری جشن بزرگ نیمه شعبان در شهرستان به صورت مجازی خبر داد.

حجت الاسلام اصغر درخشان با تبریک نیمه شعبان و ولادت امام زمان (عج)، اظهار کرد: مراسم بزرگداشت سالروز میلاد منجی عالم بشریت، هر سال از بدو تاسیس حوزه علمیه در شهرستان بناب، با حضور مسئولان و اقشار مختلف مردم برگزار شده و تعدادی از سربازان حضرت نیز به لباس مقدس روحانیت ملبس می‌شدند.

وی با اشاره به شیوع ویروس کرونا در کشور، گفت: طبق مصوبات ستاد ملی مقابله با ویروس کرونا و تدبیر مسئولان شهرستان مبنی بر اجرای طرح فاصله گذاری اجتماعی و لغو مراسمات و اجتماعات عمومی، مراسم جشن نیمه شعبان به صورت مجازی و آنلاین در روز نیمه شعبان برگزار و از طریق پیام رسان اینستاگرام از طریق پیج رسانه‌های شهرستان پخش خواهد شد.

به گزارش ایسنا، وی افزود: از زمان شیوع بیماری کرونا ویروس در کشور و تعطیلی کلاس‌های حوزه‌های علمیه، طلاب این حوزه میدان را ترک نکرده و در راستای مبارزه با کرونا ویروس در کنار سایر گروه‌های جهادی اقدام به ضدعفونی و گندزدایی معابر و اماکن عمومی شهری و روستایی می‌کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha