• چهارشنبه / ۲۰ فروردین ۱۳۹۹ / ۱۴:۳۲
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 99012011282
  • خبرنگار : 50010

فرماندار هشترود:

غیربومی‌ها تا آخر فروردین حق ورود به هشترود را ندارند

غیربومی‌ها تا آخر فروردین حق ورود به هشترود را ندارند

ایسنا/آذربایجان شرقی فرماندار هشترود گفت: تلفات کرونا در هشترود نسبت به جمعیت بالاست از این‌رو، غیر از ساکنان شهرستان هیچ کس حق ورود به هشترود را تا آخر فروردین ماه ندارد.

امین امینیان در شانزدهمین جلسه ستاد مبارزه با کرونا، از تبدیل شدن وضعیت بیماری کرونا در هشترود از زرد به قرمز به خاطر فوتی‌ها خبر داد.

وی با بیان این‌که کنترل ناقلان بیماری کرونا در دستور کار قرار گرفته است، اظهار کرد: از روز 23 اسفند ماه فقط اصنافی که از وزارت بهداشت مجوز بگیرند حق فعالیت دارند، در غیر اینصورت مغازه هایشان پلمب خواهد شد.

به گزارش ایسنا، وی اضافه کرد: محل‌های تجمع تعطیل شده و اجرای پروژه‌های عمرانی محدود و پروتکل‌های بهداشتی باید رعایت شود.

امینیان اضافه کرد: حمل و نقل عمومی در شهرستان تا 30 فروردین تعطیل بوده و تاکسی‌های درون شهری با رعایت موازین بهداشتی به صورت یک سوم اقدام به مسافر گیری خواهند کرد؛ متخلفان نیز با جریمه سنگین مواجه خواهند شد.‍

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha