• چهارشنبه / ۲۰ فروردین ۱۳۹۹ / ۲۱:۲۸
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 99012011524
  • خبرنگار : 50046

یک مسئول:

واحد پیله خشک کنی و ابریشم کشی راز و جرگلان برای خرید پیله ابریشم با کمبود اعتبار مواجه است

واحد پیله خشک کنی و ابریشم کشی راز و جرگلان برای خرید پیله ابریشم با کمبود اعتبار مواجه است

ایسنا/خراسان شمالی مدیر امور نوغانداری سازمان جهاد کشاورزی خراسان شمالی گفت: واحد پیله خشک کنی و ابریشم کشی رازوجرگلان برای خرید پیله با کمبود اعتبار مواجه است.

جمالی در گفت و گو با ایسنا، با اشاره به اینکه در این واحد تولیدی هم بخش پیله خشک کنی و هم ابریشم کشی وجود دارد، اظهارکرد: چهار دستگاه پیله خشک در این واحد تولیدی مستقر شده است تا پیله های خریداری شده خشک شوند.

وی افزود: سالانه مقدار قابل توجهی پیله ابریشم در خراسان شمالی به خصوص شهرستان مرزی راز و جرگلان تولید می شود که این واحد تولیدی می تواند با داشتن اعتبار لازم پیله های تولیدی را خریداری کرده، تبدیل به نخ ابریشم کرده و دوباره در اختبار افراد محلی قرار دهد.

به گفته جمالی این واحد تولیدی نیاز به هشت تا 9 میلیارد تومان اعتبار است تا بتواند پیله های تولیدی در استان را خریداری کند.

وی ادامه داد: خراسان شمالی رتبه چهارم در تولید ابریشم و رتبه دوم در میانگین تولید و بهره وری دارد.

این مسئول میزان تولید پیله ابریشم در سال گذشته در این استان را 208 تن اعلام کرد.

انتهای پیام                                                                                                                                

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha