• پنجشنبه / ۲۱ فروردین ۱۳۹۹ / ۱۶:۰۹
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 99012111862
  • خبرنگار : 71453

کمک ۱.۲ میلیارد یورویی فرانسه به آفریقا برای مقابله با کرونا

کمک ۱.۲ میلیارد یورویی فرانسه به آفریقا برای مقابله با کرونا

وزیر امور خارجه فرانسه اعلام کرد که پاریس نزدیک به ۱.۲ میلیارد یورو به آفریقا کمک خواهد کرد تا در برابر شیوع ویروس کرونا مبارزه کند.

به گزارش ایسنا، به نقل از خبرگزاری فرانسه، ژان ایو لودریان، وزیر امور خارجه فرانسه، در جلسه‌ای با کمیسیون امور خارجه مجمع ملی این کشور اظهار کرد: در سطح دو جانبه تلاش خواهیم کرد که بخش قابل توجهی از کمک‌های خود را به توسعه در زمینه بهداشتی و تغذیه به ارزش ۱.۲ میلیارد یورو اختصاص دهیم.

وی خاطرنشان کرد که نیازهای زیادی وجود دارند و درخواست کرد که سیستم سلامت در آفریقا و همچنین ظرفیت‌های کشف و تحقیقات علمی با حمایت از تحقیقات آفریقایی را تقویت کنند.

لودریان با تاکید بر ایجاد یک بسیج مالی قابل توجه، از G۷ و G۲۰ دعوت کرد تا در این زمینه همکاری کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha