• پنجشنبه / ۲۱ فروردین ۱۳۹۹ / ۲۳:۴۵
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 99012111984
  • خبرنگار : 50004

رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز:

تبریز و اهر بیشترین تعداد مبتلایان به کرونا را دارند

تبریز و اهر بیشترین تعداد مبتلایان به کرونا را دارند

ایسنا/آذربایجان شرقی رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز تاکید کرد: متاسفانه آمار در بعضی شهرستان‌ها روبه افزایش بوده و بعد از تبریز، اهر نسبت به جمعیت، بیشترین تعداد مبتلایان به کرونا را دارد که باید بررسی شود.

محمد حسین صومی در گفت‌وگوی خبری در ساعت ۲۳ پنجشنبه، بیست و یکم فروردین ماه، اظهار کرد: با توجه به گسترش آزمایشگاه‌ها در استان، علاوه بر مراجعه کنندگان و افراد بستری در بیمارستان‌ها، موارد شناسایی شده در غربالگری نیز آزمایش می‌شوند و علت ارایه آمار مبتلایان در استان هر ۴۸ ساعت یک بار نیز همین امر است.

 وی، بیان کرد: در حال حاضر، ۲۰۸ نفر در بخش ویژه بیمارستان های استان بستری بوده و ۷۸ نفر زیر دستگاه تهویه مکانیکی هستند.

وی از بهبود ۵۵ درصد از مبتلایان خبر داد و گفت: ۱۳۶۷ نفر از مجموعه مبتلایان استان، بهبود یافته و از بیمارستان، ترخیص شده‌اند.

به گزارش ایسنا، رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز در ادامه با اشاره به خدمات داوطلبانه طلاب جهادی استان برای مبارزه با کرونا، خاطرنشان کرد: آقای صادقیان، مدیر حوزه علمیه طالبیه تبریز از هفته اول نامه نوشتند که طلاب آماده انجام کار خدماتی در بیمارستان‌ها هستند و به دلیل عدم نیاز در آن زمان، به خدماتی دیگری روی آوردند و خدماتشان فقط در تدفین و تغسیل خلاصه نمی‌شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha