«اصغر نبیل» در گفتوگو با خبرنگار ایسنا از تشکیل بزرگترین مرکز خیریه کشور با رویکرد کارآفرینی در یزد خبر داد و گفت: پویش کارآفرینان جبهه سلامت با حضور استاندار و معاونان استانداری و همچنین جمعی از کارافرینان و فعالان اقتصادی استان یزد به طور رسمی آغاز به کار کرد.
وی از انتخابات هیات امنای این موسسه خیریه در تیر ماه خبر داد و خاطرنشان کرد: مقرر شده تا این موسسه خیریه در زمینه کمک معیشت مردم در زمان کرونا و کمک به رفع مشکلات مردم به خصوص اقشار آسیب دیده از کرونا نقش داشته باشند.
نبیل با اشاره به عضویت 350 نفر از فعالان اقتصادی و گردشگری استان در این پویش، تصریح کرد: این پویش متناسب با جهانی شدن شهر، فعالیت خود را به صورت ملی و حتی در بعد جهانی آغاز کرده که با استقبال قابل توجه مسئولان نیز روبرو شده و امیدواریم هم پا و در کنار دولت فعالیت داشته باشد.
این فعال اقتصادی در پایان اتاق بازرگانی و کانون کارآفرینی را پشتوانههای این پویش خواند و اعلام کرد: فعالان اقتصادی این پویش که فعالیت خود را دائمی حفظ خواهد کرد، علاوه بر حضور در مبارزه با کرونا و مشارکت در امور مربوط به این بحران، به منظور رفع مشکلات اقتصادی، اجتماعی و حتی فرهنگی با رویکرد کارآفرینی نیز ورود خواهند داشت.
انتهای پیام
نظرات