• شنبه / ۱۳ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۱۷:۵۵
  • دسته‌بندی: انرژی هسته‎‌ای
  • کد خبر: 99021309348

غریب آبادی: تلاش‌ آمریکا برای جا زدن خود به عنوان شریک برجامی مبنای حقوقی ندارد

غریب آبادی: تلاش‌ آمریکا برای جا زدن خود به عنوان شریک برجامی مبنای حقوقی ندارد

غریب آبادی گفت: تلاش‌های آمریکا برای جا زدن خود به عنوان مشارکت کننده در برجام، هیچ مبنای حقوقی ندارد.

به گزارش ایسنا، کاظم غریب آبادی، سفیر و نماینده دائم کشورمان نزد سازمان های بین المللی در وین با انتشار توییتی اظهار کرد: تلاش های آمریکا برای جا زدن خود به عنوان مشارکت کننده در برجام، هیچ مبنای حقوقی ندارد. بند ۱۰ قطعنامه ۲۲۳۱ شورای امنیت، بازتابی از بند ۱.۲ ضمیمه چهار برجام است که اعضای برجام را فهرست می کند. ترامپ به مشارکت آمریکا در برجام، با صدور یک دستور ریاستی در ۸ می ۲۰۱۸ خاتمه داد: «... و من امروز به وعده خودم برای پایان بخشیدن به مشارکت آمریکا در برجام، به خوبی عمل کردم.» آمریکا همچنین به مشارکت خود در برجام به صورت عملی نیز خاتمه داد و در هیچ یک از نشست‌ها در چارچوب برجام، بعد از خروج یکجانبه خود از این توافق، شرکت نکرد.

وی ادامه داد: آمریکا همچنین تمامی تعهدات خود به عنوان مشارکت کننده در برجام را نقض کرده و از هیچ تلاشی برای تخریب آن از طریق تحمیل مجدد تحریم‌ها و تهدید دیگر کشورها به تنبیه در صورت تجارت با ایران، فروگذار نکرده است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha