• شنبه / ۲۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۲۳:۲۷
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 99022014512
  • خبرنگار : 50176

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی استان:

لرستان می‌تواند به نماد فعالیت‌های فرهنگی و هنری در کشور مبدل شود

لرستان می‌تواند به نماد فعالیت‌های فرهنگی و هنری در کشور مبدل شود

ایسنا/لرستان مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان گفت: ظرفیت‌های استان در حوزه‌های فرهنگی، هنری، قرآنی و رسانه‌ای می‌تواند لرستان را به نماد فعالیت‌های فرهنگی و هنری کشور مبدل سازد.

احمدحسین فتایی در دیدار با مسئولین انجمن‌های فرهنگی و هنری خرم‌آباد که امروز بیستم اردیبهشت‌ماه در محل اداره ارشاد اسلامی برگزار شد، اظهار کرد: سال گذشته و در آغاز دوره جدید، یک برنامه‌ریزی کوتاه، میان و بلندمدت برای توسعه فرهنگی، هنری، قرآنی و رسانه‌ای استان تدوین شد که بر همین اساس در گام نخست به بازسازی و توسعه زیرساخت‌های این حوزه پرداختیم که سالیان متمادی مغفول مانده بود و طی آن تالار شهید آوینی و ساختمان مجتمع فرهنگی هنری ارشاد خرم‌آباد به‌عنوان اصلی‌ترین مکان فعالیت‌های این حوزه در مرکز استان در روند تعمیر و تجهیز قرار گرفت و انشاالله تالار شهید آوینی تا پایان خردادماه به بهره‌برداری خواهد رسید.

وی ضمن تشکر از نگاه ویژه استاندار لرستان و همچنین ریاست سازمان مدیریت و برنامه‌ریزی استان به توسعه فضاهای اختصاصی فرهنگی و هنری، تصریح کرد: موضوع تالار مرکزی خرم‌آباد نیز که مدت‌ها از دستورکار خارج شده بود با عنایت وزیر و موافقت‌های استانی در سال جاری مجدداً در لیست پروژه‌های استان قرار گرفت که یک گام مهم در راستای توسعه فرهنگی و هنری استان است.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان خاطرنشان کرد: انتقال معاونت هنری و سینمایی اداره‌کل به ساختمان مجتمع دیگر اقدامی بود که با هدف تقویت تعامل با اصحاب فرهنگ و هنر و رونق بخشیدن به فضای مجتمع فرهنگی و هنری صورت پذیرفت که می‌تواند مسیر را کوتاه‌تر کرده و موجب تسریع در فعالیت‌ها شود.

فتایی اضافه کرد: انجمن‌های فرهنگی و هنری خانه و مآمن هنرمندان و اصحاب فرهنگ هستند که می‌توانند زمینه جهش تولید و تحقق شعار سال را فراهم نموده و توسعه فرهنگی استان را رقم بزنند، اما برای این کار ابتدا نیازمند تدوین بانک اطلاعاتی دقیق در زمینه‌های تخصصی خود هستند و در گام بعد باید به تدوین برنامه‌ با گستره منطقه‌ای، ملی و حتی بین‌المللی بپردازند و اقدامات لازم در جهت عینیت یافتن مرجعیت فرهنگی و هنری را صورت دهند.

وی بیان کرد: ایجاد امید و انگیزه در بین هنرمندان و فعالان فرهنگی و تقویت شاخصه‌های فردی و جمعی این حوزه از دیگر اقداماتی است که باید توسط انجمن‌ها صورت پذیرد تا ضمن تقویت این شاخصه‌ها و ظرفیت‌ها، زمینه مبدل شدن لرستان به نماد فعالیت‌های فرهنگی و هنری را فراهم آورند.

مدیرکل فرهنگ و ارشاد اسلامی لرستان ادامه داد: ما به دنبال کاهش تصدی‌گری و تقویت فعالیت انجمن‌ها و مراکز خصوصی فرهنگی و هنری هستیم و حمایت‌های لازم را در این خصوص انجام خواهیم داد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha