• پنجشنبه / ۲۵ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۱۶:۰۲
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 99022518376
  • منبع : نمایندگی اردبیل

استاندار اردبیل:

جهش تولید در اولویت توزیع اعتبارات استان قرار دارد

جهش تولید در اولویت توزیع اعتبارات استان قرار دارد

ایسنا/اردبیل استاندار اردبیل گفت: جهش تولید حوزه سلامت و ارتقای نشاط اجتماعی اولویت امسال توزیع اعتبارات استانی است.


اکبر بهنامجو ۲۵ اردیبهشت در جلسه شورای برنامه‌‌ریزی استان اردبیل اظهار کرد: با تدبیر مقام معظم رهبری سال 99 به نام سال جهش تولید نامگذاری شده که تلاش می‌کنیم در برنامه‌ریزی‌ها و هدفگذاری‌ها این موضوع را مدنظر قرار دهیم.
وی با بیان اینکه در سال جهش تولید باید همه واحدهای تولیدی با ظرفیتی مضاعف به فعالیت خود ادامه دهند، خاطرنشان کرد: هر چند اعتبارات استان به مبلغ 250 میلیارد تومان مبلغی محدود به نظر می‌رسد و در این بین 65 درصد این منابع جذب می‌شود، اما انتظار داریم فرمانداران اولویت توزیع اعتبارات را جهش تولید قرار دهند تا امر تولید و اشتغال به معنای واقعی محقق شود.
استاندار اردبیل بیان کرد: هرچند مدیران دستگاه‌های اجرایی انتظار جذب اعتبارات برای پروژه‌های عمرانی را دارند، به شکل کلی تلاش بر این خواهد بود تا با جلوگیری از خرد کردن اعتبارات به سمتی حرکت کنیم تا پروژه‌های مهم صنعتی و تولیدی در بخش‌های کشاورزی، آب و خاک، گردشگری و صنعت به نتیجه برسد.
بهنامجو ضرورت اختصاص اعتبار برای زیرساخت‌های استان را یادآور شد و تصریح کرد: در این بین شهرک‌ها و نواحی صنعتی و همچنین شهرک گلخانه‌ای در کنار تامین سایر زیرساخت‌های بخش گردشگری و تولید مورد توجه قرار می‌گیرد تا به واسطه این توجه جهش تولید روی دهد.
وی خطاب به فرمانداران گفت: در سال 99 در کنار بها دادن به ایجاد اشتغال جدید بهتر است برای نشاط اجتماعی و فعالیت‌های ورزشی و سلامت محور منابعی خاص اختصاص یابد تا بعد از پایان دوره کرونا مردم با نشاط و سرگرمی‌های مختلف روحیه خود را بازیابند.
استاندار اردبیل بیان کرد: در برخی از محلات پیشنهادات خوبی برای راه‌اندازی ورزش محلات ارائه شده که در این زمینه امیدواریم در جلسات کمیته برنامه‌ریزی شهرستان‌ها اعتباری ویژه برای توسعه ورزش همگانی و تقویت برنامه‌های نشاط ‌انگیز در نظر گرفته شود.
بهنامجو افزود: سمت و سوی اعتبارات به صورت استانی و شهرستانی باید به جهش تولید، توسعه و تقویت شهرک‌های صنعتی و گلخانه‌ای معطوف شود که در این زمینه جذب سرمایه‌گذاران جدید و حمایت از واحدهای موجود نیز بسیار ضروری و حیاتی به نظر می‌رسد.
وی ادامه داد: دستگاه‌های اجرایی باید در جذب اعتبارات ملی و سرجمع منابع وزارتخانه‌ها مسابقه بگذارند تا در پایان سال بیشترین منابع ملی به استان سرازیر شود.
استاندار اردبیل نمونه جذب این منابع را در حوزه راه و جهاد کشاورزی شاخص و ممتاز اعلام کرد و گفت: در بخش توسعه راه‌ها جذب اعتبارات ملی به رقم 135 میلیارد تومان و در بخش جهاد کشاورزی نیز به 110 میلیارد تومان افزایش یافته که این نتیجه پیگیری‌ها و تلاش مدیران دستگاه‌های اجرایی در جذب منابع وزارتخانه‌ها بوده است.
بهنامجو بیان کرد: سال گذشته برای راه آهن اردبیل 360 میلیارد تومان منابع جذب شد که اواخر سال نیز 170 میلیارد تومان به این مبلغ افزوده شد که امسال تلاش می‌کنیم یک هزار و 70 میلیارد تومان دیگر نیز به این پروژه تزریق شود تا مقدمات تکمیل و راه‌اندازی آن فراهم آید.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha