• دوشنبه / ۲۹ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۱۳:۴۹
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 99022920941
  • خبرنگار : 50223

برگزاری دومین رزمایش همدلی و احسان دانشجویی دانشگاه‌های کهگیلویه و بویراحمد ‌

برگزاری دومین رزمایش همدلی و احسان دانشجویی دانشگاه‌های کهگیلویه و بویراحمد ‌

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد دومین رزمایش همدلی و احسان دانشجویی دانشگاه‌های استان کهگیلویه و بویراحمد به همت بسیج دانشجویی و گروه‌های جهادی برگزار شد.

«مسعود پرهیزگاری»، مسئول بسیج دانشجویی استان کهگیلویه و بویراحمد گفت: در اولین مرحله این رزمایش ۶۰۰ بسته غذایی و در دومین مرحله ۲۷۵۰ بسته معیشتی-غذایی بین نیازمندان این استان توزیع می‌شود.

جهانگیر انصاری، جانشین سپاه فتح استان کهگیلویه و بویراحمد نیز در این مراسم گفت: ۱۱۴ هزار خانواده نیازمند در این استان شناسایی شده که در مرحله اول ۴۰ هزار بسته غذایی و در مرحله دوم تاکنون ۲۵ هزار بسته بین آنان توزیع شده است.

به گزارش ایسنا، وی بیان کرد: در صورت نیاز آمادگی کامل برای توزیع بسته غذایی بین نیازمندان در مرحله سوم را نیز داریم.

گفتنی است که دومین رزمایش همدلی و احسان دانشجویی دانشگاه‌های استان کهگیلویه و بویراحمد با همت بسیج دانشجویی و گروه‌های جهادی با عنوان «یادبود شهدای دانشجویی» با حضور برخی از مسئولان استانی برگزار شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha