• سه‌شنبه / ۳۰ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۰۷:۴۹
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 99023021349
  • خبرنگار : 50046

محدودیت مصرف زولبیا و بامیه در شرایط شیوع بیماری کرونا

محدودیت مصرف زولبیا و بامیه در شرایط شیوع بیماری کرونا

ایسنا/خراسان شمالی متخصص تغذیه دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی گفت: مصرف زولبیا و بامیه به علت عامل تهدید کننده سلامت و شرایط شیوع بیماری کرونا بهتر است محدود و یا حذف شود.

دکتر امید توپچیان اظهارکرد: زولبیا و بامیه جزو اقلام غذایی مصرفی در ماه رمضان است که مصرف بالایی در این ماه دارد و استفاده از آن می تواند به دلیل روش تهیه و مواد مورد استفاده در تهیه آن مضرات زیادی برای مصرف کنندگان داشته باشد.

وی افزود: در شرایط شیوع بیماری کرونا عدم تماس افراد تهیه کننده و یا رعایت دقیق موازین بهداشتی در تهیه و بسته بندی این محصول از اهمیت ویژه ای برخوردار است و باید در اولویت قرار گیرد.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی خراسان شمالی، توپچیان تاکید کرد: بهتر است زولبیا و بامیه در کارگاه هایی با مجوز بهداشتی و یا بسته بندی مکانیزه به همراه آرم سازمان غذا و دارو باشد تا حداقل از تماس نداشتن افراد با این محصول اطمینان حاصل شود و به طور کلی مصرف این دو محصول حداقل در ماه رمضان امسال به منظور پیشگیری از بیماری کرونا توصیه نمی شود.

وی نسبت به خرید زولبیا و بامیه که به شکل روباز و در معرض آلودگی بوده و یا در فروشگاه هایی با سطح بهداشت پایین عرضه می شود، هشدار داد و خاطر نشان کرد: مطمین شدن از بهداشت کامل ، سلامت مواد اولیه وتوجه به خرید از مراکز معتبر قبل از مصرف زولبیا و بامیه در شرایط کنونی را جدی تلقی کنید.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.