• چهارشنبه / ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۰۹:۰۵
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 99023122327
  • منبع : نمایندگی هرمزگان

استاندار هرمزگان خبرداد:

هدف گذاری ۵۰ هزار تنی پرورش ماهی هرمزگان در سال جهش تولید

هدف گذاری ۵۰ هزار تنی پرورش ماهی هرمزگان در سال جهش تولید

ایسنا/هرمزگان استاندار هرمزگان گفت: در سال جهش تولید برای ۵۰ هزار تن پرورش ماهی در هرمزگان هدف گذاری شده است.

در نشستی که با حضور استاندار هرمزگان، معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور، رئیس سازمان شیلات ایران، رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان هرمزگان،  سرپرست اداره کل شیلات هرمزگان و دیگر مسئولان مرتبط، سه‌شنبه(۳۰ اردیبهشت ماه) در تهران برگزار شد، اجرای طرح های توسعه پرورش ماهی در هرمزگان مورد پیگیری و بررسی قرار گرفت.

استاندار هرمزگان در خصوص این نشست، عنوان کرد: با توجه به ظرفیت‌های گسترده استان هرمزگان در زمینه پرورش ماهی و همچنین سیاست های برنامه ششم توسعه، تاکنون برای پرورش ۹۰ هزار تن ماهی در هرمزگان، پروانه تاسیس برای سرمایه‌گذاران بخش خصوصی و تعاونی های صیادی، صادر شده است.

فریدون همتی ادامه داد: در سال جهش تولید برای ۵۰ هزار تن پرورش ماهی در هرمزگان هدف گذاری شده است و در این راستا اقدامات لازم جهت تامین اعتبار، تسهیلات و تجهیزات مورد نیاز انجام می‌شود.

وی مشارکت صیادان و تعاونی های صیادی در اجرای طرح‌های پرورش ماهی را بسیار مهم دانست و افزود: با توجه به تجربه خوبی که صیادان در این زمینه دارند، سیاست‌های مناسبی را جهت تشویق و حمایت لازم برای استفاده از ظرفیت آنان در زمینه پرورش ماهی در نظر گرفته‌ایم.

استاندار هرمزگان تصریح کرد: پرداخت تسهیلات از محل منابع توسعه روستایی، تامین ارز دولتی و امکانات و تجهیزات مورد نیاز از اقدامات حمایتی در این عرصه محسوب می‌شود.

وی خاطرنشان کرد: طرح توسعه پرورش ماهی با استفاده از ظرفیت صیادان، توسط سازمان شیلات تهیه و به معاونت توسعه روستایی و مناطق محروم کشور ارائه خواهد شد و در قالب این طرح اقدامات مناسبی در این حوزه صورت می‌گیرد.

معاون توسعه روستایی و مناطق محروم کشور نیز در این نشست ضمن تاکید بر پیگیری توسعه پرورش ماهی و همچنین آموزش صیادان توسط سازمان شیلات برای مشارکت در این طرح، اظهار کرد: از محل منابع توسعه روستایی، بالغ بر دو هزار میلیارد تومان برای طرح‌های خاص در کشور در نظر گرفته شده است، که پرورش ماهی نیز از جمله این طرح‌های خاص محسوب می‌شود و می توان تسهیلات مورد نیاز را از این محل برای اجرای این طرح ها پرداخت کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha