زهرا محمدی در گفت وگو با ایسنا اظهارکرد: طبق دستور مقام معظم رهبری مبنی بر اجرای یک رزماش گسترده همدلی، مواسات و کمک مومنانه، خواهران بسیجی ناحیه مقاومت بسیج شهرستان بجنورد نیز مانند سایر اقشار به ندای رهبری لبیک گفته و با کمک خیرین، بسیجیان و آحاد مردم نیک اندیش شهرستان بجنورد اقدام به جمع آوری کمک های نقدی و غیر نقدی داشتند.
وی با بیان اینکه در قالب رزمایش مواسات، همدلی و کمک مومنانه، تاکنون حدود یک میلیارد تومان به نیازمندان متضرر از ویروسکرونا، کمک شد، گفت: این مبلغ در قالب توزیع بسته های بهداشتی و مواد غذایی، تهیه جهیزیه برای نوعروسان و کمک به بیماران نیازمند هزینه شده است.
محمدی با اشاره به اینکه با صدور فرمان مقام معظم رهبری، روحیه انفاق و مواسات در جامعه، افزایش و احیاء شد، بیان کرد: بسیج خواهران سپاه بجنورد نیز تمام توان خود را جهت جذب کمک های مومنانه اقشار مختلف جامعه به کارگرفت.
وی افزود: در سطح شهرستان بجنورد بیش از پنج هزار و ۶۰۰ خانواده نیازمند شناسایی شد که در طول این رزمایش به آنها بسته های مواد غذایی اهدا شده و همچنین توزیع بسته های غذای گرم در طول ماه مبارک رمضان نیز به صورت خود جوش انجام شد.
محمدی یکی دیگر از مهمترین اقدامات انجام شده توسط بسیج خواهران سپاه بجنورد را تولید و توزیع ۳۵۰ هزار ماسک و گان در بین کادر درمان، نیازمندان، بسیجیان و سایر اقشار جامعه برشمرد، اظهارکرد: این فعالیت ها در کارگاه های خانگی و پایگاه های بسیج شهرستان بجنورد و ساختمان بسیج خواهران انجام شده است.
انتهای پیام
نظرات