• چهارشنبه / ۳۱ اردیبهشت ۱۳۹۹ / ۱۷:۳۰
  • دسته‌بندی: گلستان
  • کد خبر: 99023123011

نماینده ولی‌فقیه در گلستان:

روز جهانی قدس تأثیرات مثبت و عمیقی در مسئله فلسطین داشته است

روز جهانی قدس تأثیرات مثبت و عمیقی در مسئله فلسطین داشته است

ایسنا/گلستان نماینده ولی‌فقیه در گلستان با اشاره به نامگذاری آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به‌عنوان روز جهانی قدس از سوی امام (ره)، گفت: نامگذاری این روز به‌عنوان روز جهانی قدس، تاکنون تأثیرات مثبت و عمیقی داشته است.

آیت‌الله سیدکاظم نورمفیدی در گفت‌وگو با خبرنگاران به‌مناسبت روز جهانی قدس اظهار کرد: امسال به خاطر مشکلاتی که در دنیا به خاطر شیوع ویروس کرونا بوجود آمده، تظاهرات روز جهانی قدس احتمالاً برگزار نمی‌شود ولی اهمیت این روز نباید از ذهن‌ها فراموش شود و باید بدانند که این روز چه نقشی می‌تواند در آزادسازی بیت‌المقدس داشته باشد و شاید برای همه روشن شده باشد که این تظاهرات روز جهانی قدس آثار بسیار مثبت و خوبی داشته است.

وی در ادامه در خصوص انتخاب این روز از سوی امام (ره) به‌منظور دفاع از مردم مظلوم فلسطین و آزادی مسجدالاقصی، گفت: اول اینکه در ماه مبارک رمضان همه مسلمانان در همه بلاد اسلامی یک توجه و اقبال عمومی نسبت به خداوند متعال پیدا می‌کنند و در این ماه یک جنبش معنوی پیدا می‌شود. موضوع بعدی اینکه روز جمعه آخر ماه مبارک رمضان دارای یک ویژگی خاصی است و در همه بلاد اسلامی به جمعه آخر ماه مبارک رمضان جمعه الوداع می‌گویند؛ یعنی جمعه‌ای که باید با این ماه مبارک وداع کرد، چون احساس می‌کنند ماه رمضان از نزد آن‌ها بیرون می‌رود.

نماینده ولی‌فقیه در گلستان افزود: از طرفی فلسطین، مسجدالاقصی و آزادی قدس، مسائل موردنظر حضرت امام (ره) بوده که انصاف قضیه این است که نامگذاری این روز به‌عنوان روز جهانی قدس تاکنون تأثیرات مثبت و عمیقی داشته است.

نورمفیدی بیان کرد: دلیل اینکه این تظاهرات مؤثر بوده، وحشتی است که دشمن از روز جهانی قدس دارد. لذا در روزهای نزدیک به‌روز جهانی قدس دشمنان شروع می‌کنند به تبلیغات، مخصوصاً در آن کشورهایی که حضور گسترده‌ای دارند. با تبلیغات خودشان در بین مردم وحشت و ترس ایجاد می‌کنند و به دنبال مأیوس کردن مردم هستند، هرچند این تبلیغات تأثیری ندارد.

وی با اشاره به اینکه این‌ها نشان می‌دهد که روز جهانی قدس مؤثر است، گفت: ولو اینکه امسال این تظاهرات با توجه به شرایط ویروس کرونا برگزار نشود، اما باید با برنامه‌ریزی به یک شکلی مسلمانان در همه بلاد اسلامی تنفر خودشان را از این غصب و جنایتی را که رژیم غاصب اسرائیل و آن‌هایی را که پشتیبان این کشور متجاوز هستند، نشان بدهند.

نماینده ولی‌فقیه در گلستان تصریح کرد: ان‌شاءالله این خشم مقدس باعث شود هر چه زودتر فلسطین و مخصوصاً بیت‌المقدس و مسجدالاقصی از غصب دشمنان اسلام نجات پیدا کند و ان‌شاءالله آن روز دیر نخواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha