• پنجشنبه / ۱ خرداد ۱۳۹۹ / ۲۱:۴۶
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 99030100558
  • منبع : نمایندگی مرکزی

روز قدس به نماد جهانی استکبارستیزی بدل شده است

روز قدس به نماد جهانی استکبارستیزی بدل شده است

ایسنا/مرکزی نماینده ولی فقیه در استان و استاندار مرکزی به مناسبت روز قدس پیامی صادر کردند.

به گزارش ایسنا، در این پیام آمده است: روز قدس میراث گران بهای معمار کبیر انقلاب اسلامی جهت پیوند مسلمانان و دولت‌های اسلامی برای کوتاه کردن دست رژیم اشغالگر اسرائیل و پشتیبانان او از اولین قبله مسلمانان جهان و  روز نمایش وحدت و یکپارچگی جهان اسلام  در حمایت از قدس شریف و مردم مظلوم فلسطین است.

تدبیر حکیم فرزانه انقلاب در نامگذاری این روز تحت عنوان روز قدس باعث شد که مسئله فلسطین به عنوان مهمترین مسئله جهان اسلام هیچگاه به ورطه فراموشی کشیده نشود و مبارزه با رژیم اشغالگر قدس از محدوده کشورهای اسلامی به تمام جهان گسترش یابد.

حال که 41 سال از نامگذاری آخرین جمعه ماه مبارک رمضان به عنوان روز جهانی قدس می گذرد، این روز بزرگ به نمادی عظیم و جهانی برای مبارزه با استکبارستیزی بدل شده است. مردم مسلمان جهان هر ساله در روز قدس فریاد مظلومیت ملت مظلوم فلسطین را به گوش جهانیان رسانده و پشتیبانی خود را از آنان یادآوری می کنند و بدون تردید مقاومت و حمایت تمام عیار امت اسلامی از انتفاضه رمز اصلی پیروزی ملت مسلمان فلسطین بر رژیم غاصب صهیونیستی است .

ملت آزاده ایران اسلامی و استان مرکزی امسال با توجه به شیوع بیماری کرونا و رعایت پروتکل های بهداشتی با شیوه های مختلف روز جهانی قدس را گرامی خواهند داشت و استوارتر از سال های گذشته فریاد مظلومیت ملت آزاده و سرافراز فلسطین را به گوش جهانیان خواهند رساند و بیانات مقام معظم رهبری در روز قدس ترسیم کننده نقشه راه و چراغ راه دیگری در راه وحدت جهان اسلام و مبارزه با رژیم اشغالگر قدس و استکبار جهانی و عمال عبری و عربی آنها و احقاق حقوق ملت مظلوم فلسطین و آزادی قدس شریف خواهد بود.

 امید است به برکت وحدت و انسجام مسلمانان و آزادیخواهان جهان زمینه برای پیروزی اسلام  و مسلمانان و نابودی اشغالگران فراهم شود و در سایه قدرت و عنایات الهی و توجهات حضرت ولیعصر  (عج) و مجاهدت ملت بزرگ فلسطین و حمایت جوانان غیرتمند دنیای اسلام شاهد پیروزی اسلام و نابودی استکبار و صهیونیزم باشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha