• جمعه / ۲ خرداد ۱۳۹۹ / ۰۹:۴۹
  • دسته‌بندی: حوادث، انتظامی
  • کد خبر: 99030200676
  • خبرنگار : 71614

ترافیک نیمه سنگین در هراز و چالوس

ترافیک نیمه سنگین در هراز و چالوس
عکس: تزئینی

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا از ترافیک نیمه سنگین و پرحجم در محورهای منتهی به شمال کشور خبر داد.

سرهنگ نادر رحمانی در گفت و گو با ایسنا در این باره اظهار کرد: بر اساس آخرین گزارش‌های دریافتی هم اکنون ترافیک در مسیر جنوب به شمال محور هراز از محدوده منظریه تا پلور و از تونل وانا تا بایجان، نیمه سنگین و طول محور پر حجم و روان گزارش شده است.

وی ادامه داد: ترافیک در مسیر آزادراه تهران به شمال از تونل 15 تا شهرستانک نیز نیمه سنگین است.

رئیس مرکز اطلاعات و کنترل ترافیک پلیس راهور ناجا از ترافیک نیمه سنگین در مسیر جنوب به شمال محور کرج-چالوس نیز خبر داد و در این باره گفت:‌ ترافیک در مسیر جنوب به شمال محور کرج-چالوس در محدوده آسارا تا پمپ بنزین نساء نیمه سنگین و طول محور پر حجم و روان گزارش شده است.

به گفته وی ترافیک محور قزوین به رشت از رودبار تا منجیل نیز پر حجم و روان گزارش شده و سایر محورهای مواصلاتی کشور از جوی آرام و ترافیکی روان برخوردارند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha