عبدالرحیم رحیمی در گفتوگو با ایسنا، اظهار کرد: با وحدت امت اسلامی، همبستگی، انسجام و یکپارچگی عمومی پیروزی ملت مظلوم فلسطین در برابر دشمن صهیونیستی قطعی خواهد بود.
وی با بیان اینکه مبارزه برای آزادی فلسطین امری بسیار حیاتی، مهم و سرنوشت ساز است، افزود: استکبار و صهیونیسم در طول سالهای متمادی در تلاش بودند تا بین مسلمانان و دولت های اسلامی شکاف ایجاد کنند تا بتوانند مسئله فلسطین را از ذهن پاک کنند.
فرماندار بروجرد خاطرنشان کرد: امروز متاسفانه مجمع عمومی سازمان ملل در تسخیر قدرتهایی نظیر آمریکاست و به نهادی برای پیادهکردن سیاستهای خصمانه مستبدان عالم بدل شده است.
رحیمی اضافه کرد: تا زمانی که این روند استمرار داشته باشد هیچ امیدی برای دفاع این سازمان از مردم مظلوم و بی پناه عالم نیست.
وی بیان کرد: سکوت سازمان ملل و نهادهای حقوق بشری در برابر کودک کشی در فلسطین و یمن ننگی است بر دامن این نهادها و این نهادها به علت وابستگی به اسرائیل و آمریکا صلاحیت ندارند.
معاون استاندار لرستان ادامه داد: مسلمانان برای آزادی قدس شریف و حمایت از مردم مظلوم فلسطین باید وحدت و اتحاد داشته باشند.
رحیمی عنوان کرد: به طور قطع باید این شیوه تهاجمی علیه رژیم غاصب صهیونیستی ادامه داشته باشد و روزی شاهد بازگشت فلسطین به سرزمین اصلی خود و محو و نابودی رژیم نامشروع اسرائیل باشیم.
انتهای پیام
نظرات