• شنبه / ۳ خرداد ۱۳۹۹ / ۰۸:۳۰
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 99030301123
  • خبرنگار : 30105

پایلوت باغ گل محمدی در پردیس دانشگاه زابل ایجاد شد

پایلوت باغ گل محمدی در پردیس دانشگاه زابل ایجاد شد

ایسنا/سیستان و بلوچستان مدیر روابط عمومی دانشگاه زابل گفت: پایلوت باغ گل محمدی با قابلیت کشت مخلوط با سایر گیاهان دارویی توسط دانشکده کشاورزی، در پردیس دانشگاه زابل ایجاد شد.

علی افشاری مقدم در گفت وگو با ایسنا افزود: با توجه به قدمت اقتصاد مبتنی بر کشاورزی در منطقه سیستان و ضرورت تأمین نیروی انسانی متخصص و ماهر در رشته های مرتبط با حوزه کشاورزی جهت پیشبرد فعالیت های مرتبط با تولید و نگهداری محصولات کشاورزی، دانشکده کشاورزی دانشگاه زابل به عنوان بزرگ‌ترین دانشکده این دانشگاه، حائز نقشی اساسی در انجام فعالیت های علمی - تحقیقاتی، آموزشی، خدماتی و ترویجی در حوزه دانش کشاورزی، محسوب می گردد.

وی ادامه داد: دستیابی به اهداف تعیین شده، نیازمند سرمایه‌گذاری، دانش و خلاقیت در به کارگیری روش‌های نوین است پس با همین نگاه و بر اساس ضرورت موضوع، طرح احداث پایلوت باغ گل محمدی با قابلیت کشت مخلوط با گیاهان دارویی در مجتمع شهید چمران و در مجاورت گلخانه‌های آموزشی – تحقیقاتی دانشکده کشاورزی آغاز شده است.

مدیر روابط عمومی دانشگاه زابل گفت: با توجه به نیاز آبی بسیار پایین گیاه گل محمدی و پیشینه‌ی آیین گلاب‌گیری در ایران، این طرح به صورت آزمایشی با حمایت مدیریت دانشگاه و به همت دانشکده کشاورزی با موفقیت انجام شد اما، مرحله بعدی آن شامل توسعه سطح زیر کشت در جهت تولید اقتصادی گلاب بوده و می‌تواند درآمدزایی قابل توجهی نیز برای دانشگاه داشته باشد. 

افشاری مقدم افزود: سیستم آبرسانی در این مجموعه از نوع آبیاری قطره ای بوده و با بکارگیری ظرفیت‌های موجود، می‌توان اجرای بخشی از طرح ‌های مربوط به پایان نامه‌ها و رساله‌های دانشجویی را نیز به سمت این مجموعه هدایت نمود.

انتهای پیام

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha