• پنجشنبه / ۸ خرداد ۱۳۹۹ / ۱۷:۰۹
  • دسته‌بندی: تهران
  • کد خبر: 99030804593
  • خبرنگار : 50291

هشدار فرماندار ورامین؛اجازه تغییر کاربری در اراضی کشاورزی ورامین را نمی‌دهیم

هشدار فرماندار ورامین؛اجازه تغییر کاربری در اراضی کشاورزی ورامین را نمی‌دهیم

ایسنا/تهران فرماندار شهرستان ورامین گفت: شهرستان ورامین قطب کشاورزی استان تهران است و با تولید محصولات با کیفیت باغی، زراعی و دامی، بخش مهمی از نیاز غذایی استان تهران و سایر مناطق کشور را تأمین می‌کند.

حسین کاغذلو در بازدید از بخش‌های مختلف مرکزی و جوادآباد ورامین گفت: همواره برخی از افراد سودجو تلاش دارند تا با تغییر کاربری اراضی کشاورزی به سودهای هنگفت دست پیدا کنند که این امر باعث تخریب اراضی حاصلخیز کشاورزی می‌شود.

وی با تأکید بر این که اجازه تغییر کاربری در اراضی کشاورزی ورامین را نمی‌دهیم تصریح کرد: از ابتدای امسال تا کنون با حکم قضایی و بر اساس تبصره ۲ ماده ۱۰ قانون حفظ کاربری اراضی کشاورزی، ، ده‌ها مورد ساخت و ساز غیر مجاز در مناطق مختلف شهرستان تخریب شده و اراضی کشاورزی به حالت قبلی بازگشته‌اند.

وی با اشاره به آغاز زمان برداشت غلات در شهرستان ورامین گفت: در سال زراعی جاری بیش از 20 هزار هکتار از اراضی کشاوری شهرستان زیر کشت گندم و جو رفته که هم اکنون عملیات برداشت محصول جو از سطح 10 هزار هکتار آغاز شده است.

فرماندار ورامین گفت: شرایط مساعد جوی، بارش‌های مناسب اوایل فصل و توجه کشاورزان به توصیه کارشناسان، باعث شده تا وضعیت مزارع جو مناسب باشد.

وی با اشاره به آغاز عملیات اجرایی بهسازی و ترمیم روکش آسفالت معابر جاده‌های روستایی شهرستان ورامین گفت: با هماهنگی اداره کل راهداری استان تهران و تأمین اعتبارات مورد نیاز، کار روکش آسفالت جاده روستایی شاهزاده محمد(ع) تا روستای خالدآباد به طول ۵ کیلومتر و با اعتباری بالغ بر ۲۵ میلیارد ریال آغاز شد و با تعیین پیمانکار، کار ترمیم جاده چرمشهر به سه‌راهی حسن‌آباد انجام می‌شود.

وی افزود: دولت اقدمات مؤثری را در حوزه آب، برق و گاز شهرستان ورامین انجام داده که افزایش 40 مگاواتی ظرفیت توزیع برق، اجرای خط 63 کیلوولت شهرستان پس از 13 سال، اجرای خط انتقال گاز به منطقه حصارگلی و تلاش برای رفع مشکلات مناطق روستایی و شهری با انتقال آب سد ماملو به شهرستان بخشی از این اقدامات است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha