• پنجشنبه / ۸ خرداد ۱۳۹۹ / ۲۰:۰۰
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 99030804637
  • منبع : نمایندگی خراسان جنوبی

استاندار تاکید کرد:

لزوم توسعه پایگاه‌های جمعیت هلال احمر در خراسان جنوبی

لزوم توسعه پایگاه‌های جمعیت هلال احمر در خراسان جنوبی

ایسنا/خراسان جنوبی استاندار خراسان جنوبی به لزوم توسعه پایگاه‌های جمعیت هلال احمر در استان اشاره کرد و گفت: از جمعیت هلال احمر به عنوان یکی از بازوان قدرتمند دولت در بحث حوادث، انتظار می‌رود تا هر چه در توان دارد، نسبت به توسعه ظرفیت‌های هلال احمر در استان اقدام کند.

محمد صادق معتمدیان، امروز پنج شنبه ۸ خرداد در دیدار رئیس سازمان جوانان جمعیت هلال احمر کشور اظهار کرد: هم مرز بودن با کشور افغانستان، خشکسالی‌های دو دهه اخیر، کویری بودن منطقه، وجود بلایای طبیعی چون سیل و زلزله، پهناور بودن، وجود دو کریدور مهم ارتباطی کشور در استان و دارا بودن کمترین تراکم جمعیتی کشور، از دلایل توجه جدی به توسعه امکانات جمعیت هلال احمر در استان است.

به گزارش ایسنا، وی خاطرنشان کرد: از آنجا که استان خراسان جنوبی از استان‌های حادثه خیز کشور است از جمعیت هلال احمر به عنوان یکی از بازوان قدرتمند دولت در بحث حوادث، انتظار می‌رود تا هر چه در توان دارد، نسبت به توسعه ظرفیت‌های هلال احمر در استان اقدام کند.

وی به هم مرز بودن خراسان جنوبی با هفت استان کشور اشاره کرد و افزود: از نظر طول جاده‌ها در بین سه استان اول کشور قرار داریم و با وجود دو کریدور از ده کریدور اصلی کشور در استان، نیاز به توسعه بزرگراه ها در استان کاملاً ضروری است.

استاندار خراسان جنوبی به تلاش‌های درخشان دولت تدبیر و امید در توسعه بزرگراه‌ها در استان اشاره کرد و گفت: عملیات اجرایی 420 کیلومتر باند دوم جاده‌ای در استان با اعتباری بالغ بر 420 میلیارد تومان در استان آغاز شده که معادل کل بزرگراه‌های موجود در استان است.

وی به اعتبارات 222 میلیارد تومانی راه‌های استان در سال گذشته اشاره کرد و افزود: اعتبارات تخصیص یافته به حوزه راه‌های استان در سال گذشته چهار برابر میزان اعتبارات در سال گذشته آن است و علی رغم محدودیت‌های بودجه‌ای، اعتبارات بسیار خوبی نیز امسال به جاده‌های استان اختصاص یافته است.

معتمدیان به تلاش‌های شبانه روزی جمعیت هلال احمر در سطح کشور اشاره کرد و یادآور شد: جمعیت هلال احمر همواره به صورت گمنام در حوادث حضور دارد که قطعاً اجر اخروی فراوانی را برای پرسنل خدوم آن به دنبال دارد.

انتهای پیام 

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha