• شنبه / ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ / ۰۸:۱۱
  • دسته‌بندی: یزد
  • کد خبر: 99031005014
  • خبرنگار : 50214

تنها قریب ۲۵۰۰ یزدی در ماه رمضان موفق به اهدای خون شدند

تنها قریب ۲۵۰۰ یزدی در ماه رمضان موفق به اهدای خون شدند

ایسنا/یزد مدیر کل انتقال خون استان یزد با اشاره به مراجعه سه هزار و ۲۲۶ نفر به مراکز انتقال خون این استان در طول ماه مبارک رمضان امسال، اعلام کرد: از این تعداد مراجعه کننده، دو هزار و ۴۹۴ نفر موفق به اهدای خون شدند.

«نقی تقوائی» در توضیح این خبر ضمن تشکر از اهداکنندگان خون که در ماه رمضان به یاری بیماران شتافتند، افزود: از این تعداد ۶۵ درصد اهداکننده مستمر، ۲۳.۵ درصد با سابقه و ۱۱.۵ درصد نیز بار اولی بودند.

وی با بیان این که ۹۷ درصد از مجموع اهداکنندگان مرد و مابقی زن بودند، از پاسخگویی ۱۰۰ درصدی این اداره کل به درخواست‌های مراکز درمانی خبر داد و گفت: در طول ماه مبارک تعداد چهار هزار و ۲۲۲ واحد خون و فرآورده‌های آن به مراکز درمانی ارسال شد.

این مسئول خاطرنشان کرد: انتقال خون استان طی این مدت توانست با توجه به شرایط شیوع ویروس کرونا و همچنین شرایط خاص اهدای خون در ماه مبارک تقریبا تمام درخواست های مراکز درمانی را به صورت ۱۰۰ درصد پاسخگو باشد که این به همت بالای اهداکنندگان خون بر می‌گردد که جای تقدیر و تشکر دارد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی اداره کل انتقال خون استان یزد، تقوائی در پایان گفت: همچنین بیش از چهار صد واحد خون و فرآورده‌های آن از استان یزد به استان های همجوار که اعلام نیاز کرده بودند، ارسال شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha