• شنبه / ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ / ۱۸:۲۳
  • دسته‌بندی: قزوین
  • کد خبر: 99031005792
  • خبرنگار : 50059

تلاش برای فتح قله‌های اقتصادی در سال «جهش تولید»

تلاش برای فتح قله‌های اقتصادی در سال «جهش تولید»

ایسنا/قزوین نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس یازدهم گفت: افتتاح شعب حل اختلاف در خانه صنعت می‌تواند زمینه جهش تولید را فراهم کرده و موجب سرعت گرفتن فتح قله‌های اقتصادی شود.

فاطمه محمدبیگی، نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز در مجلس یازدهم، در آیین افتتاح شعبه شورای حل اختلاف ویژه صنعت و معدن و تجارت استان قزوین که امروز ۱۰ خرداد برگزار شد، اظهار کرد: موضوع ضرورت توجه به صلح و سازش در برخی از فضاهای دادگاه‌ها گم‌شده بود ولی با حضور حجت‌الاسلام رئیسی شاهد تحولات عمده‌ای در این عرصه هستیم.

وی ادامه داد: رضایت مردم از هر سه قوه منوط به نحوه فعالیت آن‌ها است لذا باید در حوزه خدمت به مردم تلاش بیشتر شود، هماهنگی سه قوه در سطح ملی و استانی بسیار کارگشاست. در سطح استان نیز باید نمایندگان قوا برای رفع‌ورجوع مطالبات و نیازهای استان همت کنند، ازاین‌رو ما نیز در کسوت نمایندگان مردم استان هرجایی که نیاز احساس شود ورود پیدا خواهیم کرد.

نماینده مردم قزوین، آبیک و البرز عنوان کرد: در بحث اطاله دادرسی درخواست بسیار است و باید سرعت رسیدگی به پرونده‌ها افزایش یابد، غربال‌گری پرونده‌ها قبل از ورودی دادگاه‌ها می‌تواند تعداد آن را کاهش دهد و در صورت تحقق آن یک پیروزی و موفقیت بزرگ رقم خواهد خورد.

وی خاطرنشان کرد: امسال در سال جهش تولید قرار داریم و این نام‌گذاری نشان از اهمیت موضوع تولید دارد. امروز در رزم اقتصاد مقاومتی نیاز به پشتیبانی و حمایت جدی از رزمندگان جبهه اقتصادی که کارگران، تاجران، صنعت‌گران و تولیدکنندگان هستند ضروری است.

محمدبیگی در پایان تصریح کرد: افتتاح شعبه حل اختلاف در خانه صنعت می‌تواند زمینه جهش تولید را فراهم کرده و موجب سرعت گرفتن فتح قله‌های اقتصادی شود، البته این موضوع در جهت رفع موانع تولید نقش بسزایی دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha