• شنبه / ۱۰ خرداد ۱۳۹۹ / ۲۲:۴۳
  • دسته‌بندی: کهگیلویه و بویراحمد
  • کد خبر: 99031005865
  • خبرنگار : 50311

رئیس مرکز فوریت‌های پزشکی استان خبر داد

انتقال مادر باردار لردگانی به بیمارستان یاسوج با بالگرد هوایی

انتقال مادر باردار لردگانی به بیمارستان یاسوج با بالگرد هوایی

ایسنا/کهگیلویه و بویراحمد رئیس مرکز فوریت‌های پزشکی استان کهگیلویه و بویراحمد از انتقال مادر باردار در منطقه لردگان چهارمحال و بختیاری به بیمارستان از طریق بالگرد استان خبر داد.

"محسن جلیل" افزود: بالگرد امدادی اورژانس کهگیلویه و بویراحمد پیش از ظهر امروز با هدف پوشش آتش‌سوزی مناطق خائیز در پد بالگردی دهدشت مستقر شد.
وی اظهار کرد: با اعلام نیاز در منطقه چهارمحال و بختیاری مبنی بر وضعیت نامساعد یک مادر باردار ۲۸ ساله با خونریزی شدید و کاهش ال او سی، ساعت ۱۱ و ۱۵ دقیقه صبح امروز بالگرد امدادی استان با هدف پوشش این عملیات عازم منطقه لردگان شد.
به گزارش ایسنا به نقل از روابط عمومی مرکز مدیریت حوادث و فوریتهای پزشکی کهگیلویه و بویراحمد، رئیس مرکز فوریت‌های پزشکی استان تصریح کرد: بالگرد امدادی استان موفق شد این مادر باردار را به بیمارستان شهرکرد منتقل کنند و به محل پد بالگردی دهدشت برگردد.
انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha