• سه‌شنبه / ۱۳ خرداد ۱۳۹۹ / ۱۲:۱۴
  • دسته‌بندی: کرمان
  • کد خبر: 99031307962
  • خبرنگار : 50287

فرمانده انتظامی استان کرمان خبر داد

راه‌اندازی مجمع خیرین امنیت ساز در استان کرمان

راه‌اندازی مجمع خیرین امنیت ساز در استان کرمان

ایسنا/کرمان فرمانده انتظامی استان کرمان گفت: استان کرمان و شهرستان سیرجان به جهت موقعیت جغرافیایی، استراتژیک و وجود منابع مختلف، در امنیت ملی تاثیر گذار است و نیاز به توسعه بیشتر زیرساخت های امنیتی نسبت به برخی استان های دیگر دارد.

سردار "عبدالرضا ناظری" امروز سه شنبه ۱۳ خردادماه در مراسم افتتاح کلانتری های ۱۲ و ۱۴ شهرستان سیرجان افزود: مجمع های خیرین امنیت ساز در استان و شهرستان سیرجان راه اندازی می شود و از حمایت های داوطلبانه خیرین و ظرفیت های شرکت های اقتصادی در توسعه زیرساخت های امنیتی و ترافیکی بهره مند شویم. کما اینکه در افتتاح این ۲ کلانتری امروز شاهد مشارکت خیرین، نهادهای عمومی و شرکت های صنعتی و معدنی نیز بوده ایم. 

وی ادامه داد: موقعیت جغرافیایی، ترافیکی و حمل و نقل شهرستان سیرجان می طلبد در هر کدام از محورهای اصلی دارای پاسگاه پلیس راه باشد اما تنها یک مقر پلیس راه دارد. راه اندازی هر مقر امنیتی و انتظامی، آرامش و آسایش مردم را در پی دارد و سهولت خدمات به شهروندان کمک شایانی می کند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha