• چهارشنبه / ۱۴ خرداد ۱۳۹۹ / ۱۱:۵۳
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 99031408607
  • خبرنگار : 50004

رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز:

مغایرتی بین صحبت‌های من و آقای استاندار در مورد وضعیت کرونا در آذربایجان شرقی نیست

مغایرتی بین صحبت‌های من و آقای استاندار در مورد وضعیت کرونا در آذربایجان شرقی نیست

ایسنا/آذربایجان شرقی رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز تاکید کرد: شاید بیان مطالب توسط بنده و آقای استاندار متفاوت باشد، اما مغایرتی بین اظهارات ما در خصوص آخرین وضعیت شیوع کرونا در آذربایجان شرقی وجود ندارد.

محمد حسین صومی در گفت‌وگو با ایسنا با بیان این مطلب اظهار کرد: اطلاعات ارائه شده در خصوص وضعیت آذربایجان شرقی در کشور و استان یکسان بوده و تمامی مباحثی که توسط سخنگوی وزارت بهداشت مطرح می‌شود، همان اطلاعاتی هستند که ما به صورت روزانه گردآوری کرده و به تهران ارائه می‌دهیم.

وی در خصوص برخی حواشی مبنی بر وجود مغایرت بین صحبت‌های رییس دانشگاه علوم پزشکی تبریز و استاندار آذربایجان شرقی درباره آخرین وضعیت شیوع کرونا در این استان گفت: صحبت‌های بنده و آقای استاندار به معنی وجود مغایرت نبوده و تقسیم بندی مناطق به کم خطر و پرخطر و یا سفید، زرد و قرمز به تعداد فوتی‌ها و بیماران بستری بستگی دارد.

وی افزود: تعداد فوتی‌ها و بستری‌ها در طول یک ماه گذشته در آذربایجان شرقی رو به نزول بوده و یا حداقل اگر کاهش هم نیابد، افزایش پیدا نمی‌کند و تعداد بستری‌های امروز، نسبت به دیروز و همچنین یک ماه گذشته بیشتر نیست.

صومی بیان کرد: هم چنین در صورت مقایسه تعداد فوتی‌ها نیز نسبت به روز گذشته افزایش نیافته و همین امر نیز در صحبت‌های بنده و آقای استاندار منعکس شده است.

وی با اشاره به روند نمونه‌برداری‌ها از افراد مشکوک و مبتلا به کرونا خاطرنشان کرد: از تمامی افرادی که به نوعی با فرد مبتلا تماس داشته است، نمونه گیری می‌شود.

وی اظهار کرد: با توجه به نمونه گیری از ۹۰۰  الی ۱۰۰۰ نفر در روز، نتیجه تست ۱۶۰ الی ۲۰۰ نفر شامل ۲۰ درصد از این تعداد مثبت می‌شود. 

رئیس دانشگاه علوم پزشکی تبریز متذکر شد: شناسایی حدود ۱۰۰۰ مورد جدید در هر هفته نشان می‌دهد که بیماری در حال انتشار و هشدار دادن است و باید بیماری را جدی گرفته و طوری برخورد کنیم که هر فردی که با او مواجهه داریم، احتمال آلودگی به کووید۱۹ را دارد. 

وی تاکید کرد: بیماری کنترل نشده است و همچنان وجود دارد، اما مدیریت می‌شود تا افراد به صورت سرپایی درمان شده و کمتر به بیمارستان مراجعه کرده و فوت شوند.

وی با اشاره به وظایف مردم در قبال پیشگیری از شیوع کووید ۱۹ اظهار کرد: مردم باید فاصله‌ گذاری اجتماعی و بهداشت فردی را رعایت کرده و هر فردی در هر صنفی اعم از پزشک و یا آرایشگر که با مردم سر و کار دارند، باید مسائل بهداشتی، بهداشت محیط و فاصله گذاری اجتماعی را برای پیشگیری از گرفتار شدن افراد مراعات کنند.

صومی در خاتمه متذکر شد: زمانی می‌توانیم ادعا کنیم بیماری کنترل شده است که تعداد موارد جدید بیماری در هر هفته کم‌تر از هفته‌های گذشته باشد که فعلا این طور نبوده و بیماری کنترل نشده و به آرامی در حال افزایش است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha