• چهارشنبه / ۱۴ خرداد ۱۳۹۹ / ۱۶:۳۸
  • دسته‌بندی: سیاست خارجی
  • کد خبر: 99031408781
  • خبرنگار : 71579

بازتاب بیانات مقام معظم رهبری در شبکه المیادین

بازتاب بیانات مقام معظم رهبری در شبکه المیادین

شبکه لبنانی المیادین در گزارشی به بازتاب سخنان امروز مقام معظم رهبری پرداخت.

به گزارش ایسنا، شبکه لبنانی المیادین در این گزارش نوشت: رهبر معظم انقلاب ایران امروز در سخنانی به مناسبت سالگرد ارتحال امام خمینی (ره) تاکید کرد که امام خمینی (ره) روح تغییر را ایجاد و ثابت کرد که ابر قدرت ها شکست پذیر هستند.

در بخشی از این گزارش آمده است: رهبر ایران خاطرنشان کرد که امام خمینی (ره) نه تنها معلم بلکه رهبری بود که روح تسلیم نزد ملت ایران را به یک انقلاب تغییر داد.

این شبکه لبنانی در ادامه نوشت: رهبر معظم انقلاب اسلامی ایران همچنین تاکید کرد که امام خمینی (ره) خصوصا در مساله استقلال تغییرات زیادی در ملت ایران ایجاد کرد.

شبکه المیادین در ادامه گزارش خود به دیگر بیانات مقام معظم رهبری نیز پرداخته است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha