• پنجشنبه / ۱۵ خرداد ۱۳۹۹ / ۱۸:۵۶
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 99031509129
  • خبرنگار : 50228

دریافتی اعضای تیم فولاد به ۷۰ درصد رسید

دریافتی اعضای تیم فولاد به ۷۰ درصد رسید

ایسنا/خوزستان بازیکنان و اعضای کادرفنی تیم فوتبال فولاد خوزستان پیش از حضور در ادامه مسابقات لیگ‌برتر شارژ مالی شدند.

با پیگیری‌های صورت گرفته از سوی باشگاه فولاد، بخش دیگری از قرارداد بازیکنان و اعضای کادرفنی تیم بزرگسالان پرداخت شد تا مجموع دریافتی‌های اعضای تیم به ۷۰ درصد برسد.

به گزارش ایسنا، مدیریت باشگاه فولاد حالا امیدوار است، با این شارژ مالی، شاگردان نکونام با روحیه و انگیزه دوچندان پا به میدان رقابت با استقلال تهران در تاریخ ۲۹ خردادماه بگذارند. فولادی‌ها فعلا در اردوی تهران به سر می‌برند.

شاگردان نکونام ۲۰ خردادماه در اهواز هستند و ادامه تمرینات خود را برای حضور در لیگ، از سر خواهند گرفت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha