• یکشنبه / ۱۸ خرداد ۱۳۹۹ / ۱۰:۴۳
  • دسته‌بندی: سلامت
  • کد خبر: 99031810533
  • خبرنگار : 71606

رکورد موارد روزانه ابتلا به کرونا در هند

رکورد موارد روزانه ابتلا به کرونا در هند

هند با ثبت رکورد ۹۸۸۷ مورد ابتلای جدید به کرونا در یک روز (شنبه) با پیشی گرفتن از ایتالیا در رتبه ششم فهرست جهانی کشورهای درگیر کرونا قرار گرفت.

به گزارش ایسنا، با ثبت رکورد تازه‌ای از شمار مبتلایان جدید در هند، مجموع مبتلایان در حال حاضر و دو روز پیش از رفع محدودیت‌های قرنطینه با بازگشایی فروشگاه‌ها، رستوران‌ها و عبادتگاه‌ها به ۲۴۶ هزار و ۶۲۲ مبتلا رسیده است. 

با این حال شمار قربانیان ناشی از بیماری کووید-۱۹ در هند که اکنون به ۶۹۴۶ نفر رسیده است، به نسبت بسیاری از کشورها اندک محسوب می‌شود.

دولت نارندرا مودی، نخست وزیر هند با نگرانی نسبت به فلج شدن اقتصاد این کشور با اعمال قرنطینه سراسری برای جمعیت ۱.۳ میلیارد نفری هند در ماه مارس که از افزایش شدید موارد ابتلا به کرونا جلوگیری کرد، هم‌اکنون در حال رفع محدودیت‌ها بوده و میلیون‌ها نفر را به کار بازگردانده‌اند.

قرار است این محدودیت‌ها از روز دوشنبه برطرف شود اما برخی از کارشناسان نگران این هستند که برای رفع محدودیت‌ها هنوز خیلی زود باشد. برخی از کارشناسان به ویژه نسبت به بازگشایی عبادتگاه‌ها انتقاد کرده‌اند.

این در حالی است که برگزاری کنسرت‌ها، رویدادهای ورزشی و راهپیمایی‌های سیاسی هنوز ممنوع است.

سازمان جهانی بهداشت (WHO) اعلام کرده که اعمال قرنطینه سراسری در هند کمک کرده است تا انتقال کرونا کاهش یابد اما این خطر وجود دارد که موارد ابتلای جدید به این بیماری مجدداً افزایش پیدا کند.

دکتر مایک رایان، رئیس برنامه فوریت‌های پزشکی WHO نیز پیش‌تر اظهار داشته که با بازگشایی هند و سایر کشورهای بزرگ و آغاز فعالیت‌های مردم،  خطر ابتلا به این بیماری دوباره باز خواهد گشت.

بنا بر گزارش رویترز، با رفع محدویدت‌ها در هند از افرادی که به مکان‌های عبادت مراجعه می‌کنند خواسته شده تا دست و پاهای خود را شست‌وشو دهند و هم‌چنین توزیع مواد غذایی، پاشیدن آب مقدس یا لمس نمادها و کتب مقدس نیز در این اماکن ممنوع خواهد بود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha