• پنجشنبه / ۲۲ خرداد ۱۳۹۹ / ۲۲:۰۱
  • دسته‌بندی: خراسان رضوی
  • کد خبر: 99032214271
  • خبرنگار : 50082

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سبزوار مطرح کرد؛

اختصاص بودجه برای مرمت خانه حمید سبزواری

اختصاص بودجه برای مرمت خانه حمید سبزواری

ایسنا/خراسان رضوی رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سبزوار با اشاره به تخریب بخشی از منزل حمید سبزواری بر اثر بارش و حوادث طبیعی گفت: طی رایزنی با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بودجه‌ای برای مرمت این منزل اختصاص یافته است.

آیین گرامیداشت حمید سبزواری همزمان با چهارمین سالگرد درگذشت او در سبزوار برگزار شد؛ رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سبزوار امروز پنجشنبه در این مراسم گفت: استاد سبزواری پدر شعر انقلاب و خالق سروده‌های انقلابی بود که نام وی در تاریخ انقلاب اسلامی ماندگار است.

رضا شجاع مقدم اظهار کرد: استاد سبزواری بخشی از ظرفیت فرهنگی و ادبی شهرستان سبزوار محسوب می‌شود و باید از این ظرفیت برای اعتلای شعر و ادب استفاده بیشتری شود.

وی با اشاره به تخریب بخشی از منزل حمید سبزواری بر اثر بارش‌ها و حوادث طبیعی ادامه داد: طی رایزنی با وزارت فرهنگ و ارشاد اسلامی بودجه‌ای برای مرمت این منزل اختصاص یافته است.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سبزوار افزود: برای مرمت خانه مرحوم استاد حمید سبزواری و تبدیل آن به مکانی فرهنگی و موزه در مرحله نخست باید با خانواده مرحوم سبزواری تفاهم‌نامه‌ای امضا شود.

شجاع مقدم عنوان کرد: استاد سبزواری را به نام پدر شعر انقلاب می‌شناسند، نام‌گذاری روز شعر انقلاب اسلامی در تقویم ملی با وجود مصوبه شورای فرهنگ عمومی سبزوار و استان تا کنون در شورای فرهنگ عمومی کشور به سبب  اینکه روز بزرگداشت استاد شهریار روز شعر و ادب پارسی نام‌گذاری شده نتیجه‌ای نگرفته است.

رئیس اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی سبزوار افزود: همچنین با هدف پاسداشت استاد سبزواری برگزاری سالانه جشنواره ملی سرود و موسیقی حماسی نیز در دستور کار قرار گرفته است.

از آثار حسین آقاممتحنی معروف به "حمید سبزواری" می‌توان به دیوان اشعار، سرود درد و سرود سپیده اشاره کرد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha