• یکشنبه / ۸ تیر ۱۳۹۹ / ۱۵:۲۶
  • دسته‌بندی: آذربایجان شرقی
  • کد خبر: 99040806103
  • منبع : نمایندگی آذربایجان شرقی

مدیرعامل همراه اول:

۹۰ میلیون سیم کارت همراه اول در اختیار مردم است

۹۰ میلیون سیم کارت همراه اول در اختیار مردم است

ایسنا/آذربایجان شرقی مدیرعامل شرکت همراه اول با اشاره به تعداد سیم کارت‌های فعال این اپراتور، گفت: درحال حاضر۹۰ میلیون سیم کارت همراه اول در اختیار مردم بوده که شامل ۲۰ میلیون سیم‌کارت دائمی و ۷۰ میلیون اعتباری است.

مهدی اخوان بهابادی در آئین افتتاح بزرگترین مرکز داده غرب و شمالغرب کشور مستقر در شهر تبریز که به صورت ویدیو کنفرانسی، اظهار کرد: تحول دیجیتال یکی از موضوعات اصلی بوده و یک انقلاب بزرگ در دنیا است.

وی با بیان اینکه دیگر، خدمات سرویس نقطه‌ای ارائه نمی‌شود، بیان کرد: مجموعه خدمات سخت افزاری و نرم افزاری در کنار یکدیگر به صورت ابری ارائه شده و مردم در عرض چند دقیقه، امکانات را به‌صورت انلاین درخواست می‌دهند و شرکت‌ها نیز از هزاران کیلومتر به مردم خدمات ارایه می‌دهند.

به گزارش ایسنا، وی یادآور شد: در همراه اول تمرکز ما بر روی برقراری ارتباط تماس صوتی یا دیتا بوده و در دوره جدید نیز جهت گیری به همه چهار حوزه smac بوده است.

وی با بیان این‌که طی شش سال اخیر میزان مصرف دیتا ۵۰۰ برابر افزایش یافت و در حال حاضر ۱۰۰ درصد شهر ها تحت پوشش 3g و 4g هستند، گفت: ۱۱ هزار سایت مستقیما به فیبر نوری وصل بوده و ۸۲ هزار میلیارد تومان ارزش همراه اول در بورس است؛ سالیان سال نیز رتبه اول شفافیت مالی را داریم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha