• سه‌شنبه / ۱۰ تیر ۱۳۹۹ / ۱۹:۲۴
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 99041007957
  • منبع : نمایندگی اردبیل

استاندار اردبیل خبرداد

اجرای بارانداز ریلی پارس آباد در سال جاری

اجرای بارانداز ریلی پارس آباد در سال جاری

ایسنا/اردبیل استاندار اردبیل از اجرای بارانداز ریلی پارس آباد مغان برای فروش سریع محصولات کشاورزی و گلخانه‌ای در سال جاری خبر داد.

اکبر بهنامجو 10 تیر در جریان سفر وزیر جهاد کشاورزی به پارس‌آباد با اشاره به اینکه مساحت گلخانه در استان در سال گذشته از ۱۲ هکتار به ۵۰ هکتار رسیده است، اظهار کرد: با فعال شدن پروژه‌های گلخانه‌ای در حال اجرا ۷۰۰ هزار تن به محصولات کشاورزی افزوده می‌شود که از طریق بارانداز ریلی می‌تواند به سایر نقاط عرضه شود.

به گفته استاندار اردبیل شهرک گلخانه‌ای  ۱۶۰۰ هکتاری در پارس‌آباد و ۷۰۰ هکتاری در سایر شهرستان‌های استان از جمله اقدامات توسعه گلخانه‌ای در استان می‌باشد.

وی ادامه داد: سال گذشته در خصوص احداث بارانداز ریلی و نیز شهرک صنعتی مشترک توافقنامه‌هایی با کشور آذربایجان امضا شد.

بهنامجو افزود: بیشتر سرمایه‌گذاری‌ها را بخش خصوصی انجام می‌دهد، به طوری که تسهیلات لازم از محل اعتبارات ملی و استانی تامین شده، تسهیلاتی  که از محل تبصره ۱۸ از طریق بانک کشاورزی برای پروژه‌ها در نظر گرفته شده است، نیز برای این پروژه‌ها اختصاص می‌یابد.

استاندار اردبیل بیان کرد: پروژه چهاربانده مغان مسیر پارس‌آباد به سربند نیز ۳۰ میلیارد تومان اعتبار اولیه داشته و پیمانکار آن در حال اجرای پروژه می‌باشد.

وی اضافه کرد: به دنبال آن هستیم تا قطع‌های را به پیمانکار دیگری داده و علاوه بر ۳۰ میلیارد فعلی، ۳۰ میلیارد دیگر برای آن جذب و به سه‌راهی سربند برسیم.

بهنامجو گفت: بعد از سه‌راهی سربند اجرای این پروژه به سمت مشگین‌شهر  ادامه خواهد یافت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha