• شنبه / ۱۴ تیر ۱۳۹۹ / ۱۱:۳۷
  • دسته‌بندی: هرمزگان
  • کد خبر: 99041410032
  • منبع : نمایندگی هرمزگان

طی سه ماهه اول سالجاری صورت گرفت؛

کشف ۳۴۰ هزار نخ سیگار خارجی قاچاق و ۷۶۳ بسته تنباکو در هرمزگان

کشف  ۳۴۰ هزار نخ سیگار خارجی قاچاق و ۷۶۳ بسته تنباکو در هرمزگان

ایسنا/هرمزگان معاون بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان سازمان صنعت، معدن و تجارت استان گفت بیش از ۳۴۰هزار نخ سیگار خارجی قاچاق و ۷۶۳ بسته تنباکو در سه ماهه اول سالجاری کشف و ضبط شد.

عبدالرضا پیروی منش در گفت و گو با ایسنا، افزود: تعداد ۳۴۰ هزار نخ انواع سیگار قاچاق و ۷۶۳ بسته تنباکو قاچاق از سوی بازرسان این سازمان از سطح فروشگاه های عرضه کننده مواد غذایی محصولات دخانی در استان کشف شد.

وی با اشاره به تشدید بازرسی‌ها و مبارزه با قاچاق محصولات دخانی در سطح عرضه و همچنین توزیع کنندگان محصولات دخانی در سطح استان یادآور شد: در این راستا ارزش ریالی پرونده ها را بیش از ۱۳۴ میلیون ریال و جهت صدور رای نهائی به تعزیرات حکومتی ارسال گردید.

معاون بازرسی و حمایت از حقوق مصرف کنندگان استان با بیان اینکه عرضه و فروش سیگار و محصولات دخانی بدون مجوز عرضه خارج از شبکه و عرضه کالاهای دخانی فاقد پیام بهداشتی بدون مجوز قاچاق محسوب می‌شود، گفت: علاوه بر برخورد قانونی با قاچاق کالا، اقلام کشف شده به عنوان قاچاق ضبط و مشمول جرایم مربوط قاچاق خواهد بود.

پیروی منش در پایان گفت: شماره تلفن ۱۲۴ سازمان به عنوان پل ارتباطی حوزه نظارت و بازرسی با شهروندان است، افزود: مردم می‌توانند در صورت مشاهده هرگونه تخلف در سطح بازار مراتب را برای بررسی به این سازمان اطلاع دهند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha