• یکشنبه / ۱۵ تیر ۱۳۹۹ / ۱۳:۰۹
  • دسته‌بندی: خراسان جنوبی
  • کد خبر: 99041511057
  • خبرنگار : 50028

محصولات ارگانیک خراسان جنوبی کدامند؟

محصولات ارگانیک خراسان جنوبی کدامند؟

ایسنا/خراسان جنوبی  رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی از تولید حدود ۱۱۱ تن محصول ارگانیک طی یک سال گذشته در خراسان جنوبی خبر داد.

غلامرضا قوسی، امروز یکشنبه 15 تیر به رسانه‌های گروهی گفت: محصولات ارگانیک تولید شده در استان در یک سال گذشته شامل؛ ۱۰۳ تن زرشک، ۲۳۴ کیلوگرم زعفران و ۷ تن و ۶۲۴ کیلوگرم گل محمدی است که سالم و بدون استفاده از کود و سموم شیمیایی، تولید شد.

به گزارش ایسنا، وی افزود: در خراسان جنوبی، ۱۵۱ هکتار زمین زیر کشت محصولات ارگانیک است که از این مقدار، ۳۸ هکتار مربوط به زرشک، ۸۴ هکتار مربوط به زعفران و ۲۹ هکتار مربوط به گل محمدی است.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی خراسان جنوبی بیان کرد: محصولات ارگانیک استان در شهرستان‌های قاین، زیرکوه، سرایان، بیرجند و سربیشه تولید می‌شود که بیشترین آن مربوط به شهرستان‌های زیرکوه و قاین است.

قوسی یادآور شد: محصولات ارگانیک تولید شده در خراسان جنوبی به استان‌های خراسان رضوی و تهران و همچنین کشورهای اروپایی، آلمان و فرانسه فرستاده می‌شود.

خراسان جنوبی تنها تولیدکننده زرشک بی‌دانه در جهان است که سالانه ۲۱ هزار تن زرشک در آن تولید می‌شود.

زعفران نیز یکی از محصولات کشاورزی ارزشمند صادراتی ایران است که در زمین‌های خشک و نیمه‌خشک جنوب‌ خراسان و برخی نقاط کشور کشت می‌شود.

سطح کشت گل محمدی نیز در خراسان‌جنوبی 260.7 هکتار است، که از این میزان 155.5 هکتار بارور و مابقی غیربارور است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.