• سه‌شنبه / ۱۷ تیر ۱۳۹۹ / ۱۶:۳۳
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 99041713036
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

مراجعه بیش از ۳۸ هزار نفر به مراکز درمانی کاشان از ابتدای شیوع کرونا

مراجعه بیش از ۳۸ هزار نفر به مراکز درمانی کاشان از ابتدای شیوع کرونا

ایسنا/اصفهان رییس دانشگاه علوم پزشکی کاشان گفت: از ابتدای شیوع ویروس کووید ۱۹ تا امروز ۳۸ هزار و ۷۰۴ نفر به مراکز بستری و سرپایی تشخیصی و درمانی در دو شهرستان کاشان و آران و بیدگل مراجعه کردند.

سید علیرضا مروجی امروز (سه‌شنبه-۱۷ تیر)، اظهار کرد: طی ۲۴ ساعت گذشته، ۱۱ بیمار جدید حاد تنفسی بستری شده‌اند که ۱۰ نفر اهل کاشان و یک نفر اهل بادرود است.

وی افزود: در مجموع ۶۰ بیمار حاد تنفسی در بیمارستان شهید بهشتی کاشان بستری هستند و با مثبت شدن ۹ مورد جدید، تاکنون یک هزار و ۶۷۸ نفر از نظر تست کرونا مثبت شده‌اند که ۲۷ نفر مربوط به هفته جاری است.

رییس دانشگاه علوم پزشکی کاشان، تصریح کرد: پس از فراز و نشیب‌هایی که بر اثر کووید ۱۹ در اسفند ۹۸ و همچنین فروردین و اردیبهشت سال‌جاری داشتیم، روند بستری‌ها از اواخر خرداد در منطقه کاشان رو به رشد گذاشت و شناسایی افراد مثبت نیز افزایش یافت.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی دانشگاه علوم پزشکی کاشان، مروجی تأکید کرد: اگر هم‌اکنون مرگ و میر روزانه نداریم یا بسیار کم شده، این موضوع نشان دهنده آن است که نیروهای دانشگاه علوم پزشکی از جان‌ خود مایه می‌گذارند و همه مردم باید این مهم را بپذیرند که کرونا وجود دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha