• شنبه / ۲۱ تیر ۱۳۹۹ / ۱۱:۴۸
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 99042115206
  • خبرنگار : 50132

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان:

سالانه 4300 تن قارچ در استان کردستان تولید می‌شود

 سالانه 4300 تن قارچ در استان کردستان تولید می‌شود

ایسنا/کردستان رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان از تولید سالانه چهار هزار و 300 تن قارچ در استان خبر داد و گفت: به ازای تولید هر تن قارچ در یک واحد تولیدی برای یک نفر به صورت مستقیم و برای دو نفر دیگر نیز به صورت غیرمستقیم اشتغال ایجاد می‌شود.

محمدفرید سپری امروز(21 تیر) در جمع خبرنگاران، با اشاره به واحدهای صنعتی قارچ در استان، اظهار کرد: در حال حاضر ۱۴ واحد صنعتی با تولید سالانه چهار هزار تن قارچ در سطح استان فعال هستند.

وی با اشاره به اینکه ۲۵ واحد خانگی و معیشتی دیگر نیز در سطح شهر و روستا، با ظرفیت تولید ۴۵۰ تن قارچ در حال فعالیت هستند، افزود: در مجموع سالانه چهار هزار و ۳۰۰ تن قارچ در واحدهای تولیدی کل استان تولید و به مصرف می‌رسد.

رئیس سازمان جهاد کشاورزی کردستان با تأکید بر ظرفیت شهرستان دهگلان در تولید و پرورش قارچ، بیان کرد: دهگلان از جمله قطب‌های تولید محصولات کشاورزی و غلات در سطح استان است که به همین جهت ظرفیتی بالقوه جهت توسعه بیشتر واحدهای تولید قارچ در استان است.

سپری خاطرنشان کرد: به ازای تولید هر تن قارچ در یک واحد تولیدی برای یک نفر به صورت مستقیم و برای دو نفر دیگر نیز به صورت غیرمستقیم اشتغال ایجاد می‌شود.

وی با اشاره به اینکه سرانه مصرف قارچ در جهان چهارتا پنج کیلوگرم به ازای هر نفر است، یادآور شد: در کشور ما با توجه به شرایط مناسب و به دلیل توسعه واحدهای تولیدی، میزان سرانه مصرف قارچ یک کیلو و ۶۰۰ گرم بوده که این میزان در استان کمتر و برابر با یک کیلو و ۲۰۰ گرم است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.