• شنبه / ۲۱ تیر ۱۳۹۹ / ۱۳:۲۸
  • دسته‌بندی: خراسان شمالی
  • کد خبر: 99042115374
  • خبرنگار : 50046

یک مسئول خبرداد:

راه‌اندازی شعبه اختصاصی برای رسیدگی به جرائم حوزه میراث‌فرهنگی خراسان شمالی

راه‌اندازی شعبه اختصاصی برای رسیدگی به جرائم حوزه میراث‌فرهنگی خراسان شمالی

ایسنا/خراسان شمالی دادستان عمومی و انقلاب مرکز خراسان شمالی با پیشنهاد تشکیل شعبه‌ای اختصاصی به‌منظور رسیدگی ویژه و سریع به جرائم و پرونده‌های میراث‌فرهنگی، موافقت و اعلام همکاری کرد.

 ایلالی در دیدار با مدیر کل میراث فرهنگی خراسان شمالی، از اعلام آمادگی دادستانی به‌منظور همکاری بیشتر با هدف حفاظت از میراث‌فرهنگی خبر داد.

به گزارش ایسنا، به نقل از روابط عمومی اداره کل میراث فرهنگی خراسان شمالی، وی  ضمن موافقت و استقبال از پیشنهاد تشکیل شعبه اختصاصی با هدف رسیدگی ویژه و سریع به جرائم میراث فرهنگی استان، عنوان کرد: آثار تاریخی و مواریث فرهنگی به‌عنوان شناسنامه و هویت ما شناخته می‌شوند و حفاظت از آثار تاریخی و میراث‌فرهنگی برعهده همه ما است.

مدیرکل میراث‌فرهنگی، گردشگری و صنایع‌دستی خراسان شمالی نیز در این دیدار به مسائلی که یگان حفاظت در بخش پیشگیری از وقوع جرایم علیه میراث‌فرهنگی، کشف جرم و دستگیری مجرمان با آن مواجه است، اشاره داشت.

حبیب یزدان‌پناه همچنین پیگیری کارت ضابطان قضایی را مورد اشاره قرار داد و افزود: تشکیل شعبه ویژه رسیدگی به جرائم میراث‌فرهنگی، تسهیل در روند رسیدگی به جرائم و تخلفات این حوزه را به‌دنبال خواهد داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha