• شنبه / ۲۱ تیر ۱۳۹۹ / ۱۵:۰۶
  • دسته‌بندی: اصفهان
  • کد خبر: 99042115524
  • منبع : نمایندگی دانشگاه اصفهان

رضایی:

برگزاری مجالس ترحیم و عروسی ضرورت ندارد

برگزاری مجالس ترحیم و عروسی ضرورت ندارد

ایسنا/اصفهان استاندار اصفهان با اشاره به نقش برخی اجتماعات مثل عروسی‌ها و مراسم‌های ترحیم‌ در انتقال بیماری کرونا، گفت: فرمانداران از اجتماعاتی که عامل انتقال کرونا است ممانعت و با آن برخورد جدی داشته باشند.

عباس رضایی، امروز (شنبه-۲۱ تیر ماه) در حاشیه جلسه ستاد ملی مدیریت بیماری کرونا، به ریاست رئیس جمهور که از طریق ویدئو کنفرانس برگزار شد، اظهار کرد: متاسفانه برخی گزارش‌ها حاکی از انتقال گسترده ویروس کرونا از طریق برخی اجتماعات مثل عروسی ها و مراسم های ترحیم و امثال آن وجود دارد و ضروری است که که به منظور حفظ سلامت جامعه از این اجتماعات جلوگیری شود.

وی با اشاره به جدیت استان در برخورد با تجمعات و واحدهای صنفی متخلف از موازین بهداشتی، اظهار کرد: از اول تیر ماه، ۱۴۷ واحد صنفی به دستگاه قضایی معرفی که از این تعداد ۶۷ مورد پلمب شده است و فرمانداران موظف هستند با واحدهای متخلف برخورد و آن ها را به مردم معرفی کنند.

استاندار اصفهان، افزود: کمیته های سیار نظارتی در ۲۴ شهر استان تشکیل شده است و بر روند اجرای پروتکل‌ها در دستگاه‌های مختلف نظارت و حتی در ادارات با کارمندانی که این پروتکل ها را رعایت نکنند به عنوان تخلف اداری برخورد و در پرونده آنها ثبت خواهد شد.

به گزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی و امور بین الملل استانداری اصفهان، رضایی، اظهار کرد: اجرا نشدن برخی پروتکل‌های بهداشتی و اجتماعات بی مورد عامل انتقال ویروس کرونا در برخی نقاط کشور از جمله اصفهان شده است که لازم است از این تجمعات جلوگیری شود.

استاندار اصفهان با بیان اینکه بیش از هر چیزی خود مردم باید در این خصوص اهتمام داشته باشند، تاکید کرد: مردم اصفهان توجه داشته باشند که دوری از تجمعات و رعایت پروتکل‌های بهداشتی عامل سلامتی خود و دیگران و دستور شرعی، اخلاقی و عقلانی است.

وی ادامه داد: برگزاری مجالس ختم و ترحیم به عنوان یک عمل مستحب در این شرایط هیچ ضرورتی ندارد، همچنین برگزاری مراسماتی مثل جشن تولد و امثال آن می تواند در یک زمان مناسب‌تری برگزار شود.

رضایی با بیان اینکه مسئله کرونا تمام شده نیست، افزود: این امر نباید عادی تلقی شود و از سوی دیگر نباید موجب هراس و ترس جامعه شود.

وی تاکید کرد: افراد مبتلا موظف هستند ابتلای خود به اطرافیان را اعلام کنند زیرا این اعلام نه تنها مایه شرمندگی نیست بلکه حاکی از شجاعت و اعتماد به نفس است و حتی مراکز درمانی و آزمایشگاه‌ها نیز موظفند ابتلای افراد به کرونا را به اطرافیان، محل کار و محل تحصیل فرد اطلاع رسانی کنند.

استاندار اصفهان گفت: شهروندان تلاش کنند حتی المقدور از حضور در اماکن پرهیز کنند و در صورت ضرورت از ماسک استفاده و پس از حضور در منزل دست های خود را شستشو و یا ضدعفونی کنند.

وی تصریح کرد: ابتلا به کرونا علاوه بر هزینه‌هایی که به فرد و جامعه تحمیل می کند، سلامت فرد و جامعه را نیز به خطر می اندازد و چه بسا موجب مرگ فرد شود.

رضایی همچنین با اشاره به ارائه گزارش خود به رییس جمهور، گفت: در این جلسه گزارشی از روند ابتلا و فعالیت های استان اصفهان در مقابله با ویروس کرونا ارائه شد و همچنین با توجه به رشته علمی خود به عنوان یک ایمنی شناس هشت پیشنهاد علمی به ستاد ملی کرونا ارائه شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha