• یکشنبه / ۲۲ تیر ۱۳۹۹ / ۱۶:۰۹
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 99042216521

برادرکشی برای موبایل

برادرکشی برای موبایل
عکس تزئینی است.

ایسنا/فارس معاون اجتماعی فرماندهی انتظامی استان فارس، وقوع یک فقره قتل با سلاح سرد در شیراز را تایید و خاطرنشان کرد که این حادثه در حین دعوا بر سر موبایل اتفاق افتاده است.

سرهنگ کاووس محمدی یکشنبه ۲۲ تیر در توضیح حادثه قتل یک نوجوان در شیراز، گفت: شامگاه شنبه یک کودک ۸ ساله، برادر نوجوان ۱۲ ساله خود را طی نزاع بر سر تلفن همراه، با چاقو به قتل رساند.

او با اشاره به اینکه حادثه از طریق مرکز فوریت‌های پلیسی ۱۱۰ اطلاع رسانی شده است، گفت: فرد مجروح بعد از انتقال به بیمارستان، به دلیل شدت جراحات وارد فوت کرده است.

محمدی با استناد به گزارش ماموران پلیس اعزامی، گفت: ماموران در بررسی‌های اولیه متوجه شدند که کودکی ۸ ساله به خاطر یک دستگاه گوشی تلفن همراه با برادر خود بحث و جدل و با چاقو وی را از ناحیه سینه مجروح می‌کند.

معاون اجتماعی پلیس فارس با اشاره به اینکه پرونده پس از تکمیل، به دستگاه قضایی ارجاع شده است، به والدین توصیه کرد که با نظارت دقیق بر رفتار فرزندان خود، از وقوع حوادث این چنینی که غیرقابل جبران است، پیشگیری کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha