• سه‌شنبه / ۲۴ تیر ۱۳۹۹ / ۱۰:۳۹
  • دسته‌بندی: لرستان
  • کد خبر: 99042417734
  • منبع : نمایندگی لرستان

یک دکترای اقتصاد:

بانک‌ها از بنگاه‌داری و فعالیت‌های غیر بانکی منع شوند

بانک‌ها از بنگاه‌داری و فعالیت‌های غیر بانکی منع شوند

ایسنا/لرستان یک دکترای اقتصاد گفت:‌ بانک‌ها از بنگاه‌داری و فعالیت‌های غیر بانکی منع شوند.

مسعود سعات‌مهر در گفت‌وگو با ایسنا اطهار کرد: نظام بانکی مبتنی بر بهره نتوانسته باعث رشد تولید در اقتصاد ایران شود بلکه در عمل با وجود ‌بهره مرکب به بدهکار شدن بیشتر تولیدکنندگان شده و تولید را با رکود مواجه کرده است.

وی ادامه داد: اصلاح نظام بانکی در ‌راستای عبور از نظام بانکی مبتنی بر بهره (بانکداری ربوی) نیاز است به سمت نظام بانکی مبتنی بر سود (بانکداری اسلامی) ‌حرکت کند.

سعادت‌مهر اضافه کرد: در بانکداری مبتنی بر سود، سپرده گذاران بانکی شرکای تولید کنندگان شده و در سود تولید سهیم هستند از این رو سپره‌ها مستقیم وارد جریان تولید شده و با نظارت سیستم بانکی باعث رونق تولید می‌شود.

این عضو هیات علمی دانشگاه لرستان خاطر نشان کرد: از طرف ‌دیگر در اصلاح نظام بانکی، باید بانک‌ها از بنگاه‌داری و فعالیت‌های غیر بانکی منع شوند. ‌

وی یادآور شد: بانک‌ها و مؤسسات مالی ما امروز به بنگاه‌داری روی می‌آورند که امیدواریم با تغییر این رویه شاهد چرخه خرید سهام و فعالیت اقتصادی توسط آن‌ها باشیم چراکه بنگاه‌داری وظیفه بخش خصوصی است نه بانک‌ها.

سعادت‌مهر گفت: قوانین بسیاری در بانک‌ها وجود دارد که مانع تولید شده و اگر خواهان ایجاد اشتغال در کشور هستیم باید این قوانین اصلاح شوند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha